Șațchi


Arbitrul care a condus finala Cupei Presei, Igor Șațchi (foto), va arbitra pe 10 iunie meciul Luxemburg – Ungaria, din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret. Brigada moldovenească va fi compusă din Igor Șațchi, Oleg Molceanov și Vitalie Gorbatov.

Cel mai solicitat arbitru moldovean de către UEFA rămâne Veaceslav Banari, care are și cele mai multe meciuri internaționale conduse la centru dintre toți fluierașii noștri. Banari, însă, a intrat în ultimul timp în disgrațiile Federației, de aceea, lumea spune că, locul acestuia a fost preluat de Șațchi – preferatul lui Veaceslav Caprovoi, șeful Comisiei de arbitri. Uite așa, Zina Petrovna.
Personal, îl simpatizez pe Igor Șațchi pentru faptul că a progresat continuu, ajungând de la meciurile Cupei Presei încă de acum vreo 10 ani, până la meciuri internaționale. Mai mult decât atât, chiar dacă este arbitru FIFA, Șațchi nu a uitat că a pornit de jos și acceptă în continuare o colaborare cu presa. Dovadă – ultima finală a turneului pentru jurnaliști pe care a condus-o.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune