Spiridon lângă Ahmetov


După ce Șahtior a câștigat aseară Cupa UEFA, în toate pozele de grup, moldoveanul Alexandru Spiridon apare alături de patronul ucrainenilor, Rinat Ahmetov. Secundul lui Lucescu a devenit un apropiat al patronului, recomandat și de fostul căpitan al minerilor, Anatolii Timoșciuk, cu care Spiridon s-a făcut cel mai bun prieten de când este la Donețk. Între timp Timoșciuk a plecat la Zenit, iar Spiridon a rămas omul lui Ahmetov la echipă. Presa din Donețk spune că anume Spiridon va rămâne antrenor principal la Șahtior după ce Lucescu va pleca.

P.S. Pe una dintre poze se vede și agentul FIFA, Arcadie Zaporojanu, cel care are meritul de a fi adus la Donețk cuplul de antrenori Lucescu-Spiridon. Moldoveanul Zaporojanu este principalul agent de jucători cu care colaborează ultima deținătoare a Cupei UEFA.

Comentarii

  1. Da in care poza e Zaporojanu, ca nu-l vad?

    RăspundețiȘtergere
  2. La inceput credeam si eu ca multi ca spiridon nu e decat un traducator a lui Lucescu, acum insa tinand cont de faptul ca la echipa sunt mai multi straini decat ukraineni te face sa apreciezi si chiar sa-ri dai seama ca Alexandru Spiridon are mai multe calitati decat a putut demonstra ca are in R. Moldova

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari lui Alexandru Spiridon!!! Mare performanta!!! cred ca vor trece multe decenii pna cineva din moldova sa obtina o performanta asemanatoare.
    Atentie la gestul lui Ahmetov din poze. Pare ca face gestul de salut al fasci(nazi)stilor. Nu? Poate e o simpla coincidenta, dar mi-a atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca are in comun cu fascismul etc...
    e un gen caracteristic liderilor autoritari,

    isi arata superioritatea fata de ceilalti e si normal e campion :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune