Vicky Cristina Academia

Urmărind meciul de azi dintre Academia și FC Tiraspol, scor 0:1, am remarcat prezența în tribunele stadionului Dinamo din capitală a unui număr impunător de fete frumoase. Nu exclud ca acest lucru să se datoreze echipei din Tiraspol, oraș care este renumit anume pentru prezența la meciurile de fotbal a reprezentantelor sexului frumos într-un număr aproape egal cu cel al bărbaților. Se pare, însă, că de această dată a fost vorba de prietenele jucătorilor de la Academia, aproape jumătate dintre ei fiind cunoscuți ca mari exploratori ai cluburilor de noapte din Chișinău...

Apropo, acum două săptămâni, la meciul Academia – Nistru Otaci, prietena internaționalului Denis Calincov, a avut o ieșire de cascadorii râsului. La o fază în urma căreea Calincov a fost faultat, aceasta a sărit ca arsă din tribune, depășind gardul de protecție și intrând pe gazon să vadă dacă iubitul este bine... Arbitrul Covtun a rămas fără reacție, crezând probabil că este vreun medic de la Academia. Noroc de al patrulea oficial, Ruslan Munteanu, care a condus-o pe focoasa domnișoară spre ieșire (foto)...

Comentarii

  1. M-ai facut sa maduc la meciuri:) Macar pentru asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. SANDULE SALUTARE SI LA TOTI VIZITATORII BLOGULUI TAU!CE MAI NOU PE LA VOI?AM MAI FOST PLECAT SI PUTIN OCUPAT CU SARBATORILE DE PASTE!!!!
    AM VAZUT SI AM AUZIT DE CELE PETRECUTE LA NOI......E STRASNIC CE SE FACE!IN CURIND II VA FI FRICA LUMII SA IASA AFARA DIN CASA SA NU-L SUPERE CUMVA PE VORONIN!CEEA CE SE PETRECE ACUMA LA NOI SE PETRECEA EXACT PE TIMPUL LUI STALLIN!STATI A CAZUT SUB LOVITURA.......DEACEEA VA FI GREU SA IASA DIN INCURCATURA!!!!!!
    CIT DESPRE GATCAN......CRED CA NU ARE ROST SA MA DAU CU PAREREA........UN OM CARE-I IN ............ DE MOLDOVA NU VA MAI JUCA NICICIND CU DARUIRE PENTRU TARA!SI NU TREBUIE SA SPUNA CA DOBRIK E NUSTIU CUM....DEOARECE NU JOACA PENTRU DOBRIK DAR PENTRU NEAMUL SAU!!!!!!DUMNEZEU CU EL!
    PENTRU VALERA DE LA EDINET!!!!!!!!!!!!!!!!
    SPIRIDON CIND AM DISCUTAT CU EL CU VREO 3 LUNI IN URMA MI-A ZIS CA 100 LA 100 CA IN MOLDOVA NU SE INTOARCE IN CURIND DEOARECE ARE INCA CONTRACT CU SHAHTAR DONETSK+LA ASTA A PRIMIT O OFERTA TOT DE LA EKIPA SA RAMINA SA ACTIVEZE ACOLO KIAR DACA SE TERMINA CONTRACTUL!!!ASA CA EU SUNT SIGUR CA EL VA RAMINE ACOLO!
    CIT DESPRE MATIURA.....EL MUNCESTE ATITA TIMP CIT ARE CONTRACT SI CIT VOR AVEA NEVOIE DE EL!UNA ESTE CERT.........MAI BINE SPUS VA MUNCI CIT TIMP VA FI KURBAN LA RUBIN!DUPA.........EL SINGUR NU STIE CE VA FI!SIGUR CA DE VA AVEA SI ALTE PROPUNERI VA ACCEPTA!
    POT SA VA ASIGUR!!!!!!!!!!MATIURA INTRADEVAR E UN ANTRENOR MARE SI CEEA CA RUBIN A FOST CAMPIOANA A RUSSIEI......EL ARE O COTA SEMNIFICATIVA IN ACEASTA!MERCI MULT BAIETI!BAFTA!DE VA MAI INTERESEAZA CEVA CONCRET INTREBATI NU VA RUSINATI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Valera de la Edineţ5 mai 2009 la 09:31

    ADDY merci de răspunsul parţial pe care mi l-ai dat şi păcat că cei mai buni antrenori ai noştri nu se vor întoarce în curînd în fotbalul moldovenesc. Am înţeles că ţii legătura cu mai mulţi oameni din fotbal de la noi, nu cunosc în ce domeniu activezi, avînd aşa legături am vrea noi mai mulţi cititori ai acestui blog să aflăm mai mult despre tine şi prin intermediul să aflăm mai mult despre fotbalul moldovenesc. Mulţumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandule nu sunt deacord cu tine in privinta (ieșire de cascadorii râsului)Eu cred ca fata tine mult la el,daca a facut asa un gest, eu cred ca multi lar invidia pentru ca cineva asa retraeste pentru el,nu orisisice fata ar proceda la fel .Bravo domnisoaro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune