FMF a urmat sfaturile de pe acest blog!

Federația moldovenească de fotbal arată că nu este indiferentă de cluburile moldovenești! FMF a luat decizia să achite arbitrajul în acest sezon, ca urmare a crizei financiare!

Vă reamintesc că pe 24 mai curent, am publicat un material pe care îl reproduc mai jos și în care am recomdat Federației această măsură de susținere a cluburilor. Pentru faptul că țin cont și de părerea celor din jur, dar mai ales pentru că nu se rușinează să o pună în aplicare, vreau să dau un MARE PLUS celor de la FMF. Bravo!


"24 mai 2009
Achitați arbitrajul

Temă pentru meditație celor de la FMFFederația de fotbal este de departe cea mai bogată federație din Moldova. Nu vreau să mă bag în cifre pentru că e prea greu. Am văzut însă la Adunarea Generală FMF niște tabele prezentate de trezorierul Suruceanu în care cifrele ajungeau la milioane de euro. Am mai văzut și pe site-ul UEFA suma de 2,7 milioane de euro trecută în dreptul FMF ca rezultat a programului Hat-Trick. Etc., etc.

În plină criză financiară care a lovit cu putere întrega lume, FIFA și UEFA anunță sus și tare că aceste organizații nu vor avea de suferit deloc! Ba din contră, vor continua să prospere financiar! Și cum FMF înflorește tot din banii de la FIFA și UEFA, oare n-ar fi cazul ca Federația să susțină măcar acum cluburile moldovenești, aflate la un pas de dispariție? Pentru că nu prea îmi imaginez FMF fără cluburi de fotbal.

Să nu credeți că m-am transformat acum în avocatul cluburilor. Și nici nu cer ca FMF să dea cluburilor bani. Asta ar fi culmea! Dar, Federația ar face un mare favor echipelor dacă le-ar achita măcar arbitrajul – lucru ușor de realizat de FMF. Totodată, ar absolvi echipele de o mare bătaie de cap. Pentru cei ce nu știu, brigada de arbitri în Divizia A pentru un meci costă 2500 de lei. În DN e mai mult. Astfel ar dispărea și suspiciunile că echipa gazdă, atunci când achită arbitrajul direct în vestiar, fără bon de plată, mai dă și ceva în plus ca să fie puțin favorizată...

Comentarii

  1. Inca nu-mi vine sa cred, am citit noul regulamentul, punctul 17.2 am vazut tabela cu taxe, si m-am inegrit deodata, dar n-am citit

    "Baremul pentru arbitraj va fi achitat de către FMF după cum urmează"

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.fmf.md/docs/regul/regul%202009-2010%20a4.pdf

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu,
    ma gandesc de ceva timp ca locul tau este acolo, sus. Un consilier poate la federatie, poate in minister. Sunt oameni care mananca paine degeaba acolo, dar nu e nevoie decat de unul care sa faca treaba, una pe care ei luati impreuna nu o pot face. Sper ca intr-o zi sa ma mandresc ca m-am gasit in lista blogroll al secretarului de stat la CNO sau ceva minister sau Federatie Sandu Grecu... De ce nu, presedinte!

    Bafta si numai bine! Sper ca arbitrajul romanesc sa ia o alta cale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu dami te rog o adresa de email unde pot sati trimit vreo 2 poze de la meciul de azi(interesante dupa parerea mea)!

    RăspundețiȘtergere
  5. scuze... arbitrajul molodvenesc am vrut sa scriu.

    Te rog sa scrii maine un articol in care sa mentionezi ca Zimbru nu a pierdut! Nu cred ca e posibil asa ceva. probabil e o farsa, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=6IrLvY_Wxos - adevar

    RăspundețiȘtergere
  7. Grecule, ai grijă de echipă, am să lipsesc cătva timp. Merci, ştiu că mă pot baza pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Băi Grecule, cum rămîne cu prorocirea ta ca Viitorul si Sf. Gheorghe vor lua bataie regulat cu 10 si 15:0?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune