Alexandru Deaconu: "Twente e modestă!"

Arbitrul bucureştean Alexandru Deaconu a arbitrat joi seară returul dintre Qarabah şi Twente, 0-0, şi crede că olandezii nu formează o echipă de speriat


- Domnule Deaconu, cum vi s-au părut cei de la Twente?
- În primul rînd, o echipă masivă. Apoi disciplinată, care joacă ce ştie, fără să încerce să se complice. Antrenorul a menajat două-trei piese de bază, pe care le-a băgat în final. Oricum, primele 60 de minute s-au jucat la poarta olandezilor, azerii ratînd ocazii mari de tot, inclusiv o bară.
- Ce jucători de la Twente v-au impresionat?
- Numărul 10, Perez. A intrat la pauză şi a schimbat tot jocul. Tehnic, bun pasator, a desfăcut jocul şi l-a organizat. Apoi, numărul 9, N'Kufo. Foarte, foarte bun. Chiar dacă e foarte înalt, sigur are peste 1,85 metri, e extrem de tehnic şi de rapid, a fost pericolul numărul 1 în partea a doua. În fine, numărul 22, Ruiz. Un costarican. Mijlocaş dreapta. Mi s-a părut fîşneţ.
- Ce puncte slabe au?
- În apărare stau rău de tot. Au un brazilian, Douglas. Are 1,90 de metri, e lent şi foarte rigid, a fost mereu depăşit. La fel şi ceilalţi, au fost în corzi vreme de 50-60 de minute. Una peste alta, nu mi-a lăsat impresia unei echipe deosebite. Chiar modestă mi s-a părut Twente.

Preluat de pe http://www.gsp.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune