Calingol omul meciului!


Denis Calincov a marcat golul victoriei echipei Xazar în prima etapă a campionatului din Azerbaidjan, contra formației Inter Baku. Deși nu a jucat titular, internaționalul moldovean a fost introdus în teren în minutul 55, iar cu 4 minute înainte de final a reușit să înscrie singurul gol al partidei. Calincov a fost desemnat omul meciului, iar la final a fost luat în brațe de președintele clubului. Pentru această victorie fiecare jucător de la Xazar a încasat câte o primă de 4 mii de dolari.

Calincov a fost transferat în această vară la Xazar de la Academia Chișinău prin intermediul agentului Petru Efros. În meciurile de pregătire Denis a marcat două goluri și a fost folosit pe post de mijlocaș stânga.

Comentarii

  1. Sandu :Este jogador está começando com boa performance e logo será um campeão ganhando muito mais que 4000 dolares por vitória .Abraços

    RăspundețiȘtergere
  2. I wish I could understand this language, i hope is not translated by google yet. IS IT ASHANINKA

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Sandu, Sunt fericit să menţină acest contact, chiar şi cu dificultăţi de limbă, sper să facă schimb de informaţii cu tine. Ne pare rău despre traducere rău.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune