Giani Kiriţă despre Fenerbahce: "Brazilienii şi Guiza le fac jocul"

Giani Kiriţă, fundaş la Bursaspor, spune că arma lui Fenerbahce sînt cei 8 sud-americani din lot, plus atacantul "naţionalei" Spaniei

- Giani, să se teamă Steaua de Fenerbahce?
- Fener e o echipă bună, asta e clar. În acest moment nu sînt la turaţie maximă, chiar dacă au cîştigat în primele 3 etape. Au şi antrenor nou, dar mi se par sub Galatasaray şi sub ceea ce erau ei în urmă cu două-trei sezoane, cînd au ajuns în sferturile Champions League.
- Ce noutăţi au?
- Şi-au luat doi brazilieni, pe lîngă cei 6 pe care îi aveau deja. Doi brazilieni de la Corinthians, dintre care unul e un supermijlocaş, îl cheamă Cristian. E foarte bun.
- Care e punctul forte?
- Atacul. Sînt spaniolul David Guiza şi brazilianul Alex, plus turcul Emre, care la 28 de ani a rămas acelaşi superfotbalist.
- Antrenorul?
- Cristoph Daum e foarte apreciat în Turcia. A mai fost la Fener şi a făcut lucruri foarte bune. Poate fi şi el considerat un mare atu pentru Fenerbahce. E un tip serios, care a adus disciplina nemţească la un club extrem de puternic din punct de vedere financiar în Turcia.
- La ce să se aştepte Steaua în meciul de la Istanbul?
- La o atmosferă incredibilă şi la un stadion plin cu 50.000 de fani nebuni...

Preluat de pe www.gsp.ro

Comentarii

  1. Ambii jucători od Corinteni care au mers Fernebahce, sunt foarte bune, in special Andre Santos, care a castigat je la poziţia sa în limba selectată.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune