Derby-ul umilinței

Zimbru – Sheriff
sâmbătă, 26 septembrie, ora 16.00, stadionul Zimbru

Mâine se va disputa ceea ce a fost pe timpuri derbyul campionatului, Zimbru – Sheriff. Un meci la capătul căruia, dacă echipa din Chișinău va pierde, suporterii Zimbrului vor cere demisia antrenorului Ivan Tabanov. Zimbru nu a mai câștigat în campionat de 4 etape, înregistrând 2 egaluri și două înfrângeri. Umilitor pentru clubul cu cele mai mari tradiții din Moldova.

Cu o zi înaintea meciului de principiu cu Sheriff, jucătorii Zimbrului și-au încasat salariul pentru luna august. Un pas strategic la prima vedere, care vine să stimuleze fotbaliștii din capitală. Realitatea, însă, este alta. Multă lume nu este mulțumită de banii pe care i-a încasat, inclusiv antrenorul Tabanov. Tensiunea în interiorul echipei atinge cote îngrijorătoare, ținând cont și de faptul că după ultima înfrângere, cea cu Rapid Ghidighici, Tabanov a trimis la echipa a doua un șir de jucători, printre care și cel mai bun zimbrist de anul trecut, Oleg Andronic.

Într-un cuvânt, nu văd cum Zimbru ar putea să bată Sherifful mâine. Noroc de tiraspoleni că sunt o echipă pragmatică, care nu se aruncă peste adversar precum vânătorul asupra pradei. Un 2:0 pentru oaspeți ar fi cel mai probabil scor. Cunoscând starea jalnică în care se află Zimbru la moment, tind să cred că Sheriff se gândește mai mult la meciul de joi cu Fenerbahce, decât la derbyul de mâine. Cu toate acestea, sunt sigur că Sheriff va încerca să profite din plin de slăbiciunea Zimbrului pentru a umili încă o dată rivala ”de moarte”.


(UPDATE): Oleg Andronic a fost readus în lotul primei echipe înaintea meciului cu Sheriff.

Comentarii

  1. Bine spus - cel mai bun zimbrist de anul trecut, Oleg Andronic-.
    E si asta un motiv ca Zimbru e mic...dar mai vvorbim la acest subiect...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa ajungem si alte timpuri, cand vom vorbi altfel despre Zimbru

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello. Your blog has been linked on "O ABECEDISTA".

    Visit http://oabecedista.blogspot.com

    Sds Alvinegras.

    Abecedista.

    PS: Become a follower, too.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune