EXCLUSIV. Scandal la Dinamo Kiev. Milevski sau Șevcenko?


Abia revenit la Dinamo Kiev după o pauză de 10 ani, cel mai mare fotbalist ucrainean din toate timpurile, Andrei Șevcenko, a început să dicteze regulile. Șevcenko i-a reproșat lui Artiom Milevski că acesta a vorbit despre el fără voie în presa rusă. Milevski a declarat pentru ziarul Sport-Express că Șevcenko încă nu este pregătit 100%, fapt care l-a deranjat pe ex-jucătorul lui Milan și Chelsea.

Surse din cadrul clubului kievean susțin că, de fapt, clinciurile între cei doi au apărut încă din prima zi a revenirii lui Șeva. Fostul balon de aur a cerut să i se dea tricoul cu numărul 10, pe care l-a purtat la Dinamo înainte de a se transfera la Milan. Actualul purtător a numărului buclucaș, Milevski, însă, a refuzat. Într-un final, Șevcenko s-a conformat și și-a luat numărul care l-a consacrat în Italia, 7.

Numai că buclucul abia începuse. Simțindu-se vedetă, pe bună dreptate, Șevcenko le-ar fi povestit prietenilor că își dorește banderola de căpitan la Dinamo, care, culmea, este purtată acum de același Milevski! Antrenorul Valerii Gazaev așteaptă refacerea completă a lui Șeva, iar când acesta va reveni printre titulari aproape sigur va primi banderola. Ce nu știe Gazaev este că Milevski nu are de gând să renunțe nici la ”funcția” de căpitan, anunțându-și apropiații că este dispus chiar să plece de la Dinamo în cazul în care va fi forțat.

Iată cum spiritele se pot aprinde la lidera campionatului Ucrainei tocmai înaintea startului în cea mai importantă competiție de pe continent – UEFA Champions League, unde-i va avea ca adversari pe rușii de la Rubin Kazan, italienii de la Inter Milano și pe deținătorii trofeului, Messi&co sau FC Barcelona.

Comentarii

  1. Andrei Sevcenko este un mare jucător şi de experienţa sa trebuie să fie căpitan al echipei.
    îmbrăţişa.

    Salutări de la Gremista Fanatic

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune