Peripeţii pentru Şerif! Vezi aici ce a păţit campioana Moldovei la sosirea în Bucureşti!


Periplul celor de la Tiraspol în Bucureşti a început cu peripeţii pentru basarabeni. Astfel, oamenii lui Leonid Koutchouk au aterizat acum câteva minute la Bucureşti pe aeroportul Băneasa. Nimic neobişnuit până aici, doar că autocarul care îi aştepta pe cei de la Tiraspol era la aeroportul Otopeni!

Fotbaliştii campioanei Moldovei au căutat în zadar mijlocul de transport, aflând într-un târziu că nu se află unde sunt şi ei. După mai bine de o jumătate de oră, jucătorii şi stafful tehnic de la Şerif Tiraspol aşteaptă în continuare autocarul salvator.




Comentarii

  1. Periplul celor de la Tiraspol în Bucureşti a început cu peripeţii pentru basarabeni.

    Basarabeni ? Care basarabeni ? Din cate stiu din punct de vedere geografic Tiraspolul nu se gaseste in Basarabia. Regiunea din care face parte ceea ce intelegem noi prin Transnistria se numeste Câmpia Podoliei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un material preluat de pe ProSport, lucru pe care l-am specificat imediat sub postare.
    Ai perfecta dreptate

    RăspundețiȘtergere
  3. Solovastru, daca esti atat de destept ar trebui sa stii ca Basarabia nu exista in termeni administrativi. Exista doar Republica Moldova ingloband si Transnistria (cel putin pana cand independenta acesteia va fi recunoscuta pe plan international). Romanii din Romania ne numesc pe noi cei din Republica Moldova - basarabeni. Toata lumea stie asta, nu cred ca esti tu exceptia. Daca nu stiai atunci e grav, pentru tine, clar. Asa ca nu are rost s-o faci pe desteptul si punctezi niste detalii inutile prin care vrei sa iesi in fata. Mai lasa-ne cu lectiile tale de geografie. In rest sa fii sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  4. hai ca s-a intamplat si la case mai mari. A patit-o si Rapid-ul acum cativa ani (fara suparare dar pt mine e casa mai mare -D). Nu e ceva tipic dar se mai intampla, desi s-ar putea sa fie un tertip din partea lui Argaseala - o incercare de a demonstra Berbecului cel mare ca si el e bun de ceva. -D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu văd în componenţa Sheriff-ului jucători din Serbia, Brazilia, România, Belarus, Togo, Georgia, Ucraina, Burkina Faso, Argentina, Senegal …
    Ce mai basarabeni! Rusine jurnalistului de la Pro Sport :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt sergiune: Daca ai fi citit cu atentie postul meu ai fi observat ca am spus in mod expres ca ma refer la aspectul geografic nu cel politic sau adiministrativ .O persoana e desemnata si prin locul de bastina , de unde provine nu doar prin cetatenia statului de care apartine politic sau ma rog ar trebui sa apartina.Daca desteptii de la ProSport foloseau termenul de moldoveni era corect chiar daca nu stiu cat vor cei din Tiraspol sa fie moldoveni si sa reprezinte Moldova dar ma rog cel putin pe hirtie termenul era corect. Eu nu cred ca românii ii includ in termenul generic de basarabeni si pe cei din Transnistria.Asa si in cazul de fata , cei de la sherrif ,indiferent ca sint localnici sau barazilieni si africani, nu pot fi numiti basarabeni pentru ca geografic Tiraspolul nu e in regiunea care e noi o numim Basarabia.

    RăspundețiȘtergere
  7. La ştirile de la 16.00, "Moldova 1" a zis sec: "echipa tiraspoleană".

    RăspundețiȘtergere
  8. Referitor la incidentul asta cu autocarul cred ca mai curind a fost vina celor de la sherrif ca doar era autocarul lor ei trebuiau sa comunice cu soferul si sa-i spuna unde sa-i astepte.Bine au spus cei din presa ca daca erau mai multe aeroporturi in Bucuresti nu mai ajungeau la meci . In schimb daca era autocar pus la dispozitie de cei de la Steaua e clar ca a fost intentionat pentru ca era imposibil sa nu stie unde vor ateriza cei de la sherrif.Probabil ca a vrut Gigi sa-si bata putin joc de ei sa le arate cine e seful si i-a spus lui Argaseala : lasa-i bă Vali pă descultii astia sa astepte vreo doua ore pe acolo.Bine le-a facut nea Gigi la teroristii astia , dupa ce ca echipa lor e finantata cu banii din traficul de arme mai vin si cu figuri in România! Asa ca am sa inchei cu o urare pentru gigi si pentru Steaua :

    S'bânează Gigi al Becali sh tutsâ armânii ditu Râmânia sh s'nu cheară !

    Steaua Steaua mea
    Haide Steua Steaua mea
    Tu suflit va-ni ti portu
    Vrutâ s'hii daima

    RăspundețiȘtergere
  9. Steaua nu are nicio treaba cu autocarul. Este exclusiv vina Sheriffului si a persoanei care s-a ocupat de organizarea vizitei la Bucuresti. De obicei toate echipele colaboreaza in acest sens cu o agentie de turism. 99% asa a fost si de data asta. Deja depinde de cat de serioasa este aceasta companie de turism. Daca sunt niste cascati e vina Sheriffului ca colaboreaza cu astfel de companii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune