Vezi încă o dată aroganța lui Dobrovolski (video)

Conferința de presă a lui Igor după meciul cu Grecia. E bestială! Cât de arogant poate fi un om...



sursa: www.presasportiva.com

Comentarii

  1. Hello, I added a link to you in my blog
    Greetings!!

    www.sentimientovalencianista.com
    sentimientovalencianista.ning.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa mine, Dobrovolschi este super obosit. Mi-a dat impresia unei fiare ranite, obosita de a fi incoltita pentru totul si pentru nimic. Normal ca era suparat ca indiferent daca echipa a luat un punct grecilor este tratat de catre ziaristi exact la fel ca si cum ar fi pierdut 0-3, dar cred ca la mijloc sunt dispute mai vechi. Sincer ziaristii care au adresat intrebari la aceasta conferinta au dat dovada de foarte putina clasa. Daca vrei sa cicalesti sau sa pui selectionerul in dificultate nu o poti face cu astfel de intrebari si pe acest ton si mai ales dupa un rezultat ca cel de miercuri seara. Admit ca ziaristii il trateaza pe Dobrovolschi la fel cum sunt tratati de catre eacesta, dar daca vrei sa fii deasupra nu poti cobori la nivelul oponentului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sergiune, partial ai dreptate. Numai ca sunt destui ziaristi care se adreseaza la el poate mai mult decat civilizat si acei ziaristi, crede-ma, nu l-au criticat niciodata. Din contra. L-au ridicat mereu in slavi. Igor le raspunde la toti la fel. Asa face de cand a venit in Moldova. Nu e vorba despre un raspuns presei. Mai degraba e felul lui de a fi si de a trata lumea din jur. El se considera deasupra tuturor. El e Dobrovolski, iar restul sunt nimeni. De asta si presa nu-l agreaza. Eu te asigur ca daca era prin Anglia sau, si mai rau, Romania, era desfiintat. Rupt si aruncat. La noi inca presa e prea blanda cu el in raport cu comportamentul lui. In plus, ce mare performanta e asta sa scoti un egal cu Grecia, acasa, intamplator, in ultimul minut? Asta dupa ce ai facut o prima repriza oribila in care grecii trebuiau sa marcheze 4 goluri si sa termine meciul...

    RăspundețiȘtergere
  4. ok. admit ca n-am vazut meciul si ca nu cunosc detalii si anumite nuante din relatia Dobrovolschi - presa, dar din materialul video pe care l-am vazut mi s-au parut excesive unele replici ale ziaristilor. tare mi-ar place sa vad si conferinta de presa de dupa meciul cu Luxemburg. Poate asa mi-as da seama de mai multe chestii. Crezi ca poti face rost de un video cu acea conferinta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, dar am inteles ca era ca mieluselul. Admit ca si presa de la noi e foarte slaba si nu stie sa dea niste intrebari ca lumea, cu mici exceptii

    RăspundețiȘtergere
  6. I'm glad you follow my blog

    http://spaceinter.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. o interventie care nu este la tema dar asta este chiar SHOK. interviul lui eric sakey pentru situl oficial al olimpiei din balti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Seja bem vindo!
    Eu também estou no teu blog.
    Gemária Sampaio

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune