Adversara Sheriffului și-a bătut rivala la propriu!

Cele mai puternice echipe din Turcia, Fenerbahce şi Galatasaray, şi-au disputat ieri primul loc în clasament, cu Fener ieşind învingătoare, 3-1. Un astfel de meci nu putea trece însă fără incidente pe teren, echipele pornind o bătaie generală înainitea startului partidei.

Scînteia a fost aprinsă de un incident între Cristian Baroni, jucătorul lui Fener, şi Arda Turan, tînărul mijlocaş al Galatei. La încălzire, Baroni a observat că se îndepărtase prea mult de coechipierii săi şi se afla de fapt în apropierea grupului Galatei. A vrut să revină în jumătatea de teren a lui Fener şi l-a împins pe Arda Turan. A fost destul pentru ca scandalul să se declanşeze.

Vezi aici VIDEO cu incidentele dinaintea partidei

Meciul a început cu cîteva minute întîrziere. Bineînţeles că violenţele au continuat şi în timpul partidei, meciul fiind unul foarte dur, cu intrări la limita regulamentului. Keita a fost eliminat direct, în minutul 74, după ce l-a lovit cu pumnul pe starul brazilian Roberto Carlos. Fostul "Galactic" a avut probleme mari, rămînînd întins pe gazon pentru o perioadă destul de mare de timp.

Doctorul lui Fener a găsit însă o metodă inedită pentru a-l trata pe starul brazilian: după ce l-a consultat, l-a pupat pe obraz! Roberto Carlos şi-a revenit atunci şi s-a ridicat, continuînd meciul fără probleme.

Vezi aici VIDEO cu eliminarea lui Keita

Sursa: http://www.gsp.ro/

Comentarii

  1. oricum dacă vor mai juca așa cum au făcuto la tiraspol, vor mai mânca odată bătaie :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune