Calincov i-a făcut cadou lui Petru Efros un gol de ziua lui

Internaționalul moldovean Denis Calincov a marcat astăzi un gol în derbyul etapei a 7-a a campionatului din Azerbaidjan, Simurg – Xazar 0:3. Echipa lui Calincov a dominat net partida cu lidera la zi a campionatului azer. Calincov a dedicat golul impresarului său, Petru Efros, cel care l-a transferat vara trecută la Lenkoran. Fostul candidat la președinția FMF a împlinit pe 23 octombrie 45 de ani. Mulți înainte!


”Am primit un mesaj de la Calincov în care acesta îmi spune că mi-a dedicat reușita de azi”, spune Efros. ”Denis este o persoană deosebită și îi mulțumesc pentru acest gest care pentru mine înseamnă enorm de mult – o recunoaștere a muncii mele. Veți vedea că într-un an-doi Calincov va ajunge la o echipa cu adevărat mare...”.

Denis Calincov a marcat cel mai frumos gol al meciului Simurg - Xazar. În minutul 25 mijlocașul moldovean a driblat doi fundași adverși și pe portarul gazdelor, înscriind în poarta goală.

Comentarii

  1. Denis trebuie si va ajunge la o echipa mare! Felicitari pentru gol!!!!
    Off-topic: Sandu am vrut sa intreb, unde pot sa aflu mai multe despre Campionatul Municipal Chisinau la fotbal, am in vedere program shi conditii de inscriere a unei echipe. Orice informatie mi-ar fi de folos un link sau altceva, am cautat pe net si pe saitul Federatiei dar nu e nimic... Merci, shi scuze pentru abaterea de la tema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu stiu cine organizeaza si daca este asa competitie oficiala. Cred ca ar trebui sa mergi la Federatie pentru a afla detalii

    RăspundețiȘtergere
  3. Echipa mare? Nu stiu, cred ca mai departe de campionatul Rusiei nu are cum sa ajunga, avand in vedere ca echipele mari incep de la campionatul Portugaliei in sus, alta cale de la Xazar nu vad. Oricum, evolutia moldoveanului merita de luat in seama. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune