Epureanu – jucătorul anului !

Comitetul Executiv al Federației de Fotbal îl va desemna mâine pe Alexandru Epureanu drept cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2009. Se știe asta de câteva zile, iar microbiștii vor afla pe 11 decembrie, la Gala fotbalului moldovenesc. De fapt, atunci se vor anunța oficial toți laureații anului.

Am spus acum 2-3 ani că Epureanu este cel mai bun produs al fotbalului moldovenesc și că ar putea juca lejer la orice mare club din lume. Transferul la Dinamo Moscova pentru suma record de 4 milioane de euro este o confirmare. Având doar 23 de ani, Epureanu are timp să ajungă și în Europa, în unul din cele 5 mari campionate, așa cum, de altfel, își dorește Alexandru.

Mărturisesc faptul că am avut un dialog cu el zilele trecute din care am înțeles un lucru: deși a ajuns o vedetă adevărată, Epureanu rămâne același om modest și inteligent. Mi-a spus că NU se consideră cel mai bun fotbalist moldovean și că sunt alții mai buni ca el... Ar fi bine, numai că nu prea avem nici măcar de nivelul lui. Dacă erau, așa cum spune Sandu, poate că eram și noi calificați la CM din Africa de Sud. Am avut o grupă din care a fost mai greu să ratezi calificarea decât să o obții.

În fine, îl felicit pe Alexandru Epureanu pentru titlul câștigat pe merit, al doilea după cel de acum 2 ani. Îl rog totodată să NU renunțe la echipa națională. Să nu uite niciodată cât de mult este apreciat acasă. Să nu uite de imn pe care îl cântă cu mâna la inimă înaintea fiecărui meci internațional al Moldovei. Chiar dacă a fost transferat de Dinamo cu pașaport rusesc.

Comentarii

  1. ''...îl va desemna mâine pe Alexandru Epureanu drept cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2009...'' - ce bine, ştiu dinainte cine va fi câţtigătorul.

    P.S: era de aşteptat, felicitări! ))

    RăspundețiȘtergere
  2. Radule, vad ca ironizezi, asa, un piculeţ, dar ia zi - cu mâna pe inimă: stiai sau nu, încă de prin septembrie, că Messi va câştiga anu-asta titlul de cel mai bun din lume? La fel e si in cazul lui Iepureanu! E limpede tot cam de pe atunci, daca nu cumva chiar mai de devreme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi da, ştiam, dar nu am observat atâta siguranţă din partea presei/jurnaliştilor... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Sandule is deacord cu tine ca nu trebuie sa uite de Nationala ca doar aici poate primi acele placeri care la o echipa de club niciodata nu le va putea primi(cei drept la Nationala noastra cam rar primesti placeri ,dar cind le primesti is si mai placute).Oricum din cite pare ,el nu va fi tradator ca si covalciuc,asta SPER.BAFTA EPUREANU!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca Epureanu nu va uita de nationala...este facut din alt aluat decat ceilalti care joaca doar pentru bani

    RăspundețiȘtergere
  6. salutare sandu. te rog sa modific link-ul actual al blogului meu. m-am mutat pe un domeniu propriu. noua adresa: http://www.robbie04.ro Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu : Por favor ,peça ao seu amigo que fala português para que me dê mais informações sobre aquilo que me pediu no final do comentário .
    Obrigado ,e um abraço

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune