EXCLUSIV. Dan Petrescu a semnat la Moscova acum 10 zile!

Antrenorul român aşteaptă la intrarea VIP din aeroportul Chişinău avionul particular al patronului echipei Kuban Krasnodar, care trebuie să vină de la Doneţk

Iniţial, Petrescu trebuia să plece la Krasnodar cu un alt avion, care a rămas blocat la Kiev din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (în capitala Ucrainei ninge abundent). Din această cauză fostul tehnician al Unirii s-a reţinut câteva ore în plus la Chişinău.
În niciun caz Petrescu NU a semnat la Chişinău, cum scria GSP. Sau şi mai rău, exclusivul celor de la Pro Sport, care spuneau la ora 13.18 că Petrescu a semnat în urmă cu câteva momente. La acea oră românul se afla în sauna hotelului Nobil, pe care o comandase la ora 12.23 pentru o oră şi jumătate. Reporterii Publika TV chiar l-au văzut cum a coborît îmbrăcat într-un halat de baie.

Avionul de la Doneţk va ateriza la Chişinău în jurul orei 15.30. Petrescu va pleca spre Krasnodar pentru a fi prezentat oficial presei ruse.

Adevărul este că Dan Petrescu a semnat cu ruşii încă acum 10 zile, la Moscova! Exact în acea perioadă toată presa din România anunţa cu trâmbeţe că Petrescu rămâne la Urziceni! Tehnicianul român a semnat cu Kuban un contract valabil pe 3 ani, având un salariu anual de UN MILION DE EURO! În cazul în care Kuban va promova în prima ligă valorică, condiţiile contractului se vor renegocia, iar Petrescu va putea cere mai mulţi bani.

Comentarii

  1. o fi stiind el ( sper ) pentru ce se duce . daca se duce pentru bani e nasol . cred ca putea obtin milionu pe sezon de la o echipa de prima liga ( chiar si de jumatatea de jos a clasamentului ) din europa nu rusia .
    rusia si liga a doua :((((((
    cacao . sper sa-i mearga bine dar nu prea vad cum.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune