EXCLUSIV: Emil Caras secundul lui Dan Petrescu!

Emil Caras va fi secundul lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar


Spiridon - secundul şi translatorul lui Mircea Lucescu la Doneţk. Emil Caras - acelaşi rol pentru Rednic la Vladikavkaz. Ultima noutate în materie este... acelaşi Emil Caras (foto), care este aproape de a semna cu formaţia rusă de liga secundă, Kuban Krasnodar şi-l va asista pe cel mai bun antrenor român din ultimii doi ani, Dan Petrescu.


Impresarul Nicolae Pârnău a declarat în exclusivitate pentru Publika TV că Emil Caras va pleca la Krasnodar în cazul în care Alania Vladikavkaz nu-i va prelungi contractul, scadent în această iarnă. Sau dacă Mircea Rednic, actualul tehnician al Alaniei, nu va reveni la Vladikavkaz. Cum formaţia rusă are mari probleme financiare este foarte posibil ca tandemul Rednic - Caras să se destrame.

Comentarii

  1. Credeam ca Petrescu va semna cu un club mai puternic... dupa parcursul excelent al Urziceniului in CL... dar, asta e. Se zvonea ca Dinamo Moscova il doreste...

    RăspundețiȘtergere
  2. se spunea si despre selectionata Poloniei

    RăspundețiȘtergere
  3. se poate face o oareshce asemanare intre Unirea shi Kuban, cu toate acestea, deshi alegerea ii apartzine, antrenorul Dan Petrescu, dpmdv, dupa pasul mare facut inainte, face doi, shi mai mari, inapoi. Liga 2? in Rusia?!!!!
    o fi avand omu' nevoie de bani pentru zestre, ca tot ii cresc fetele. -))

    RăspundețiȘtergere
  4. Astea sunt doar miscarile rahatilor de Becalii - impresarii. Ăstia au afaceri in Rusia (ma refer la impresariat si nu numai) si vor sa faca bani si cu Petrescu.Astia sunt cancerul fodbalului rom\nesc.Din cauya lor nu se mai face nicio achizitie k lumea la echipele din Ro.Daca lor nu le ies bani, nu se face transferul si gata. Toti il invinuiesc pe Jiji, dar el este doar un pion, adevarata probleme sunt verii lui Giovani si Victor.Cand nu vor mai fi ei in fodbal, atunci vom mai avea performanta in fodbalul rom\nesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune