Vă mulțumesc

Free Football a decis:

www.sandugrecu.blogspot.com - cel mai bun blog de sport!

Nu e lipsă de modestie. E o onoare. Onoare de a fi recunoscut și apreciat de colegi. Aprecierea unui an de blogging, în care am descoperit că jurnalismul poate fi și altfel. Poate fi cu adevărat liber.

Am făcut un an jurnalism fără să primesc bani pentru asta. Am facut-o pentru a demonstra că banii nu decid totul. Că poți fi sincer și corect chiar și în Republica Moldova, despre care se spune că nu ar avea jurnaliști independenți. Ei bine, uite că a avut. Iar consecința este această apreciere a Asociației Free Football.

Vă mulțumesc.

Citiți mai jos ce scrie Ivan Goncearuc despre Premiile din sport 2009:


Gala Free Football

În sfîrşit toţi s-au pronunţat, în legătură cu laureaţii acestui an fotbalistic. Free Football "s-a aşezat", cu întreaga echipă, la masa de vot şi au deliberat. Au fost aleşi cei mai buni de la noi, şi nu numai, pentru anul care se scurge spre final. Toţi cei care au fost aleşi drept căştigători vor primi cîte o diplomă din partea ONG Free Football, în conformitate cu categoria la care fuseseră nominalizaţi.

Din păcate, anul acesta nu ne-am permis să organizăm o gală aşa cum ar trebui, într-un local frumos, unde am fi putut să-i aducem pe toţi cîştigătorii. E criză, care ne-a atins şi pe noi, oarecum. Anume de aceea prima ediţie a premiilor Free Footballva beneficia de o gală virtuală sau electronică, dacă vreţi, iar diplomele de rigoare vor fi înmînate de membrii FF fiecăruia în parte.

Cel mai bun fotbalist - Alexandru Epureanu

Cel mai bun antrenor - Leonid Kuciuk

Cel mai bun club - Sheriff Tiraspol

Cel mai bun proiect media - http://www.moldova.sports.md/

Cel mai bun site de fotbal - http://www.moldfootball.com/

Cel mai bun site a unui club de fotbal - http://www.fcdacia.md/

Cel mai bun jurnalist sportiv - Sandu Grecu

Cel mai bun blog de sport - www.sandugrecu.blogspot.com

Cel mai bun tînăr jurnalist sportiv - Sergiu Cărăuş

Cel mai bun ziar, emisiune sau rubrică sport - Спорт Curier

Cel mai bun debut în jurnalismul sportiv - Alexandru Rusu

Cel mai bun foto-jurnalist sportiv - Vadim Caftanat

Cel mai bun comentator de fotbal - Alexadru Rusu

Premiu pentru întreaga carieră - Efim Josanu

Premiu pentru investiţie în fotbal - Victor Ostap

Premiu special pentru cel mai bun blog de fotbal din România - http://www.blogdefotbal.com/

Premiu pentru curaj şi iniţiativă - Echipa site-ului http://www.presasportiva.com/

Liderului galeriei clubului FC Dacia Chişinău, Ion Armaşu, pentru proiectul http://www.fcdacia.net/

sursa: http://ivangoncearuc.blogspot.com/

Comentarii

  1. Verdict simplu: S-a dat Cezarului ce-i a Cezarui!!!
    Cred ca unii "anonimi" vor myryi, vor cyryi pe aici - pe blog, dar nu vor obtine nimic cu asta. Dupa cum stii amice, cainii latra, dar caravana merge mai departe. Sincere felicitari!
    P.S. Felicitari si celor de la FreeFotbal pentru coerenta si seriozitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. ))))))))))))Санду, конечно, поздравляю с премией...но не смешно ли тебе самому??? ситуация ведь дурацкая...это все равно, что я - Дина Королёва, отпишу премию лучшего коллегу по работе Мирославу Примовичу....:))))0 хотя.....надо ему предложить...продолжить твой прикол, так сказать...:))))))))))) еще раз поздравляю...))))

    RăspundețiȘtergere
  3. )))кстати...ничего теперь не хочешь дописать про "молдавскую повсеместную кумэтрию"????.....вечно, твоя поклонница, Динуля))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. aLTFEL NICI NU PUTEA FI....DIN PACATE NU AI RIVALI

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu, felicitări şi mult succes, noi realizări, să te bucuri în continuare de aprecierea colegilor şi a cititorilor, a publicului în general!
    Felicitări şi pentru faptul că activitatea pe blog te-a făcut să simţi atât de plenar bucuria şi satisfacţia de a scrie liber. Îţi doresc ca efortul şi atitudinea ta să-ţi aducă în continuare şi o recompensă financiară pe măsură, iar fiind plătit să scrii în aceeaşi manieră şi în baza aceloraşi principii. ;)

    Nu mă pricep foarte bine la subiectele din sport, cu atât mai puţin cunosc detaliile din culise, dar accesez cu plăcere acest blog şi apreciez subiectele tale, felul în care scrii, inclusiv buna cunoaştere a limbii, calitatea limbajului, spritul de observaţie şi ingeniozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai bun ziar - Sport Curier. Sandule, ai ajuns in rind cu ei )))) Colegi de nominatii)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu felicitari!!!sunt sigur ca acest premiu va fi al tau inca multi ani inainte ;)
    david

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc.

    Cred ca ar fi trebuit sa dau si niste explicatii pentru cei care nu stiu. Eu NU fac parte din ONG-ul Free Football si NU am puterea de a influienta anchetele pe care le face Free Football si liderul ei Ivan Goncearuc.

    Nu sunt coleg de munca cu Ivan Goncearuc. Mai mult decat atat, muncim la doua posturi TV diferite. Adica suntem un fel de concurenti. Iar faptul ca suntem amici cu Ivan nu cred ca a influientat cumva votul, atata timp cat la sondaj au participat mai multe persoane. Nu stiu exact cate, pentru ca inca n-am discutat cu Ivan despre asta. Cu siguranta voi afla si va voi spune.

    RăspundețiȘtergere
  9. :) :) :) si eu vreau sa aflu :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  10. www.sokker.org manager de fotbal

    RăspundețiȘtergere
  11. am observat la stirele sportive dela protv chisinau microfonul realitatea tv Sandu spune te rog ai tu vreo legatura?si spune te rog se stie o data concreta kind se va lansa publika tv (macar pina la anul nou sau dupa)?se tot zvoneste ca realitatea a cumparat nitul sau 2plus tu stii ceva?

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai, fratilor, sondajul a fost efectuat in cadrul ONG Free Football, raspunsurile si nominaliyarile venind de la 24 de oameni, membri de drept a Asociatiei. Nu este parerea lui Ivan Goncearuc persoanal.
    POt sa recunosc ca in ceea ce-l priveste pe Sandu am votat si eu pentru el, pentru ca asa mi se pare corect, in ce priveste alti cistigatori - nu am fost de acord cu unii, dar ce-ai sa-i faci, e democratie.

    Plus la asta, e usor sa sari la gitul cuiva atunci cind nu faci numic altceva in viata decit sa critici (daca poti numi asta critica). E mai greu sa construiesti ceva, asa cum o facem noi (FF). Anume din acest motiv, incerc sa nu atrag atentia la cei care singuri nu fac nimic pentru fotbal dar dau in altii care incearca din rasputeri sa schimbe ceva.

    Felicitari Sandu, inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  13. lucrezi la televiziunea lui Vantu?prin tara asa se zvoneste ca acea televiziune e o manevra intre vantu si rusi

    RăspundețiȘtergere
  14. am observat la stirele sportive dela protv chisinau microfonul realitatea tv Sandu spune te rog ai tu vreo legatura?si spune te rog se stie o data concreta kind se va lansa publika tv (macar pina la anul nou sau dupa)?se tot zvoneste ca realitatea a cumparat nitul sau 2plus tu stii ceva?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sandu : Parabéns ,eu gosto muito do jeito que você escreve no blog .Gosto do conteudo e tenho certeza que você mereceu este premio ,porque o seu trabalho foi muito bom.Muitas vezes vejo o seu blog ,mas normalmente não faço comentários porque meu tempo é curto ,então leio o texto e entro em outro blog ,mas estou sempre te visitando
    Continue sempre assim e você receberá muitos premios em sua vida .
    Parabéns mais uma vez

    Abraços

    RăspundețiȘtergere
  16. felicitari, iar blogul tau intradevar este deosebit

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari! (cu intirziere)ai fost si esti si vei fi cel mai superb si cel mai destept jurnalist din toate timpurile.Esti cel mai tare!!!Ne mindrim f mult cu tine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune