Gavriliuc - secundul lui Caras la Nistru

Este oficial, Ion Caras a semnat pe o perioadă de un an cu Nistru Otaci. După o săptămână de negocieri, tehnicianul a ajuns la un acord cu patronul Vasile Traghira care vrea să construiască o nouă echipă în nordul Moldovei. Misiunea principală a lui Caras este de a o salva pe Nistru de la retrogradare.

Revoluţie la Nistru Otaci. Cunoscutul tehnician Ion Caras l-a înlocuit pe Lilian Popescu în funcţia de antrenor principal la echipa din Nordul Moldovei. După acestă schimbare conducerea echipei Nistru are planuri mari pentru a doua parte a campionatului.

"Noi vrem să construim o echipă nouă. Acum avem în probe 10 jucători din Ucraina, Nigeria şi Camerun. Un rol esenţial în noua echipă îl va juca antrenorul Ion Caras cu care am semnat un contract pe termen de un an", a declarat Victor Stanilescu, managerul echipei Nistru.

Caras a mai antrenat Nistru Otaci timp de 3 luni în anul 2000 şi a părăsit echipa din cauza problemelor personale. În funcţia de antrenor secund a fost numit Vladislav Gavriliuc, care în paralel va fi şi responsabil de şcoala de fotbal a clubului din Otaci. Vasile Coşelev, dorit de Nistru ca antrenor de portari, a refuzat oferta şi s-a întors la Dacia Chişinău.

Ion Caras va debuta mâine pe banca tehnică a echipei otăcene în meciul amical cu Rapid Chişinău. La mijlocul săptămânii lotul lui Nistru va face deplasarea în Crimeea unde va avea un cantonament, la Aluşta.

Ion Caras a mai antrenat echipele Nistru Chişinău şi Tighina Bender în perioada sovietică, precum şi Haiduc-Sporting Hânceşti, FC Agro, Zimbru, Constructorul şi Politehnica, toate patru din Chişinău. Caras a fost primul selecţioner al naţionalei Moldovei, pe care a condus-o din 1991 până în 1997.

Comentarii

  1. Salut. Am intrat intimplator pe acest blog, dar constat ca imi place. Deja am pus un linlìk la mine pe blog. Asadar, esti de acord de un schimb de linkuri. www.marsania.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. aha uite aici

    www.divizianationala.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune