Încă un fotbalist moldovean cu blog

Internaţionalul moldovean Igor Armaş şi-a tras blog pe site-ul oficial al echipei Kuban Krasnodar. Fundaşul echipei din liga secundă a Rusiei va scrie pe pagina sa atât despre ce face la Kuban, cât şi despre cum a fost în campionatul Suediei, unde a jucat la Hammarby. Armaş nu este primul fotbalist moldovean care are blog personal pe net.

Formaţia din liga secundă a Rusiei Kuban Krasnodar şi-a lansat noua versiune a site-ului oficial. O surpriza plăcută pentru amatorii fotbalului din Moldova este faptul că internaţionalul moldovean Igor Armaş va avea un blog personal pe site-ul clubului rus.

BLOGUL LUI ARMAŞ:
"Sunt nou la Kuban. Simt că va trebui să răspund pentru toţi jucătorii nou-veniţi la echipă. Pe blog voi scrie atât depre evoluţiile mele la Kuban, cât şi despre ce am trăit în campionatul Suediei", a scris fundaşul naţionalei Moldovei Igor Armaş în jurnalul personal de pe site-ul oficial al echipei Kuban.

Ilie Ciobanu, portarul echipei Rubin Kazan şi fiul preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, are şi el un blog unde postează cu regularitate. Antrenorul secund al naţionalei Moldovei, Ion Testimiţanu şi-a deschis pe internet o conferinţă. Acesta răspunde la întrebările micorbiştilor încă de pe timpul când evolua la Zimbru. În fine, Adrian Bogdan, antrenorul de portari al clubului Academia, are chiar un site oficial unde sunt plasate informaţii despre cariera sa.

Igor Armaş a jucat 11 meciuri pentru naţionala Moldovei. El a mai evoluat la Zimbru Chişinău şi Hammarby FF din Suedia.

sursa: Publika TV

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune