Bugaiov, V.Andronic şi Ilescu au devenit "kazahi"

Internaţionalii moldoveni Igor Bugaiov, Valeriu Andronic şi Denis Ilescu vor juca în Campionatul Kazahstanului! Toţi cei 3 fotbalişti au semnat pe un an cu Lokomotiv Astana. Aceştia vor putea debuta pentru fosta echipă a lui Egor Titov şi Andrei Tihonov pe 22 martie, în prima etapă a campionatului din Kazahstan, contra formaţiei Kairat.

După ce s-a despărţi de foştii internaţionali ruşi Egor Titov şi Andrei Tihonov, Lokomotiv Astana a semnat un contract pe terment de un an cu 3 fotbalişti moldoveni: Igor Bugaiov, Valeriu Andronic şi Denis Ilescu.

DENIS ILESCU, jucător Lokomotiv
"Toţi trei am semnat. Mi-au propus un contract mai bun decât cel iniţial şi am semnat."

Igor Bugaiov şi Denis Ilescu (foto) s-au aflat în probe la echipă din Kazahstan timp de o lună şi jumătate. Bugaiov a înscris mai multe goluri în cantonamentele din Turcia, iar Ilescu a dat siguranţă defensivei.

DENIS ILESCU, jucător Lokomotiv
"Antrenorul german al echipei Lokomotiv a zis că nu înţelege de ce pe mine nu m-au convocat la naţională pentru amicalul cu reprezentativa Kazahstanului. Acesta a mai spus că în viitorul apropiat voi deveni titular la naţională."

Cel de-al 3 moldovean, Valeriu Andronic a venit la Lokomotiv cu câteva zile înaintea amicalului Moldova - Kazahstan. Acesta a părăsit-o pe Bohemians şi a schimbat campionatul Cehiei pe cel din Kazahstan.

DENIS ILESCU, jucător Lokomotiv
"Antrenorului i-a plăcut de Andronic. A spus că este un jucător foarte bun, dar mai trebuie să lucreze la capitolul condiţie fizică."

Jucătorii moldoveni vor putea debuta oficial pentru Locomotiv pe 22 martie. În prima etapă a campionatului din Kazahstan, Lokomotiv va întâlni pe teren propriu Kairat Alma Atî.

sursa: Publika TV

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune