Ion Caras a pus în poartă din primul minut un jucător de câmp!

Nistru a jucat fără portar în meciul Cu Zimbru. Între buturile echipei din Otaci a stat fundaşul Ilie Mostovei, jucător crescut chiar de Zimbru. Să fie convocat la naţională, a declarat după meci Victor Berco, fotbalistul galben-verzilor.

Probleme mari de efectiv la Nistru Otaci. În primul meci din partea a doua a sezonului echipa patronată de Vasile Traghira a avut doar 4 jucători pe banca de rezerve. În condiţii normale ar fi avut 7! Asta pentru că reprezentanţii echipei NU au reuşit să legitimeze un grup de fotbalişti. Mai mult decât atât poarta Nistrului a fost apărată de un fundaş (!!!), fostul jucător de la Zimbru, Ilie Mostovei. Acesta a scăpat primele 4 goluri în cariera de goalkeper, iar la câteva faze a trezit zâmbete în tribune.

ILIE MOSTOVEI, jucător Nistru
"A fost un meci greu. Prima dată în viaţă am stat în poartă la un meci oficial. Pe parcurs sperăm că va fi totul bine şi nu va mai trebui să fiu portar."

IGOR MALIARENCO, jucător Nistru
"Mostovei este cel mai tare în echipa noastră. El poate să joace şi în atac şi în apărare şi chiar să apere poarta."
VICTOR BERCO, jucător Zimbru
"Super, eu am rămas impresionat! Astăzi a scos tot. După acest meci el poate să fie convocat la echipa naţională de tineret a Moldovei."

În prima parte a campionatului poarta echipei Nistru Otaci a fost apărată de fostul goalkeper al naţionalei Moldovei, Eugeniu Hmaruc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune