Tarkan Ozdemir este urmărit penal

Jucătorii de la fosta echipă Beşiktaş Chişinău au depus astăzi o plângere la Comisariatul General de Poliţie împotriva fostului lor patron, Tarkan Ozdemir. Fotbaliştii reclamă neplata salariilor pe ultimele trei luni din contractul valabil în sezonul 2007-2008. Ozdemir este urmărit penal încă din 2009, pentru înşelăciune.

Patronul fostului club Beşiktaş Chişinău s-a mai ales vineri cu o plângere la poliţie, după acuzaţiile de înşelăciune de anul trecut. 20 de jucători de la fosta echipă s-au prezentat de dimineaţă la Comisariatul General de Poliţie pentru a-l reclama pe Ozdemir (foto). Ei susţin că patronul turc nu le-a plătit salariul pe lunile aprilie, mai şi iunie 2008. Potrivit contractelor pe care le aveau pentru sezonul 2007-2008, fotbaliştii au de încasat în total aproape două zeci de mii de euro.

RUSLAN BARBUROŞ, ex-jucător Beşiktaş Chişinău
"Noi am scris plângere la poliţie că pe ultimele trei luni nu am primit salariul la Beşiktaş. Vrem să luăm banii noştri pentru care am muncit."

ALEXEI MELNIC, ex-jucător Beşiktaş Chişinău
"Deși ne-a promis multe și mărunte, turcul nici măcar salariul nu a fost în stare să ni-l dea. Echipa a făcut tot ce a depins de ea. Ne-am îndeplinit obiectivul.”

Foştii jucători declară că au încercat să rezolve conflictul pe cale amiabilă, însă patronul turc a dispărut fără urmă.

Beşiktaş Chişinău a încheiat pe locul doi sezonul 2007-2008 din Divizia A şi a promovat în Divizia Naţională. Federaţia Moldovenească de Fotbal nu i-a acordat însă licenţa de joc, din cauza unei datorii faţă de Zimbru Chişinău. Pentru că nu a fost lăsat să joace în Divizia Naţională, Tarkan Ozdemir a desfiinţat echipa.

Sursa: Publika TV

Comentarii

  1. Olá amigo! Passando para te desejar um ótimo final de semana e dizer que teu espaço continua muito bonito e muito bem ilustrado.

    Abraços e fiques com DEUS.

    Furatdo.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune