Academia decide cine joacă în Europa!

CULISELE FOTBALULUI MOLDOVENESC

Cum vă place aşa un scenariu: Reprezentanţii cluburilor Olimpia Bălţi, Dacia Chişinău şi Academia Chişinău se întâlnesc la o cafea.

După această întâlnire Dacia ajunge în finala Cupei Moldovei şi pierde categoric meciul cu Olimpia din campionat.

În ultimele 3 etape de campionat Academia pierde meciurile cu Olimpia şi cu Dacia, dar va rupe pământul în partida cu Zimbru.

În consecinţă Dacia şi Olimpia ajung în preliminariile Europa League, iar Zimbru rămâne în afara cupelor europene.

Până la finalul campionatului au mai rămas 5 etape.

În următoarele două etape Zimbru va juca cu Dacia acasă şi cu Olimpia în deplasare.

Ultimul loc de Europa se va decide în ultima etapă, când Academia va întâlni Zimbru pe teren propriu.

Comentarii

  1. eu nu inteleg chiar toti jurnalistii sunt de partea zimbrilor?

    am impresia ca toti retraiesc mai tare de faptul ca zimbri nu vor juca in el..

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta inseamna ca atunci cand am scris despre blaturile pe care le facea Tiligul la inceputul anilor 90 numai ca Zimbru sa ia titlul - eram cu Bugeac Comrat sau Moldova Boroseni :).

    Eu personal NU am nicio echipa preferata in Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandule, de ce nu faceti un scandal mare la televiziunea voastra despre aceste blaturi rusinoase. De ce nu chemati oameni in studiou pentru ai pune in fata realelor si sa raspunda. Da voi vreti campionat interesant, de unde, daca insasi echipele si jucatorii isi determina punctele si locurile inca dinaintea inceperii campionatului. Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusine pentru cine??? Cred ca pentru cei care fac blaturi.

    Va rog, veniti si vorbiti despre asta. Cine doreste din oamenii de fotbal. Chiar sunt curios sa vad cat de curajosi sunt oamenii de fotbal de la noi. Sau mai bine zis daca au curaj sa spuna tot. Eu zic ca NU au curaj

    RăspundețiȘtergere
  5. ooo interesant, vom fi in centrul atentiei :D:D meciul de simbata cu Sheriff Academia nu il pierde :)

    RăspundețiȘtergere
  6. D-nul Kiselev este intodeauna gata sa participe la emisiuni si este mereu deschis pentru a da interviuri. Ar fi bine sa-l chemati la emisiunea ta de duminica.

    RăspundețiȘtergere
  7. cel putin asha declara pe situl oficial al FC Olimpia in compartimentul intrebari raspunsuri

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Sandule,foarte buna acest articol,exact acesta este scenariul,2-3 jucatori ai Dacilor miau spus si mie despre acest scenariu pt a paria.Intradevar Zimbru trebuie sa fie mare pierdanta al acestor blaturi puse la cale,pt acest weekend se stie deja ca Dacia se antreneaza din greu(asha miau spus jucatorii) fiindca doresc numaidecit sa o bata pe Zimbru,vor juca cu cel mai bun 11 care il au,ei chiar vor juca la rupere.Pt ca mai apoi Olimpia si Academia sa o faca la fel,un lucru insa nu mi sa spus,cu ce se va alege Academia din povestea asta.Snadule intradevar ar trebui sa incerci sa rozi la cap conducerele celor 3 echipa ca sa vina al emisiunea ta,iar daca nu au curajul de ce sa nu vina atunci cineva de la federatie(ex.Radu Rebeja)sa discutati pe tema aceasta,si chiar pe cineva din conducerea lui Zimbru.Daca nu se vor semnaliza aceste blaturi si lua masuri radicale,atunci in veci vecilor nu vom avea fotbal de calitate in R.Moldova.Si ne mai intrebam de ce nu vin oamenii la meciuri ca in occident.

    RăspundețiȘtergere
  9. :D ma uit la voi si imi dau lacrimile de ris, voi nu vedeti ca nu ne putem caca de foame si voi vorbiti de performante blaturi, ca toti sunt imotriva sarmanului ziumbru care e cea mai tare echipa .. parca suntem protagonistii baladei miorita.. fiti seriosi, sheriff nu are concurenti inca mult timp, iar zimbru abea isi tirie coaiele si i-au cazut si dintii asa ca obisnuitiva cu ideia ca sheriff va fi campiona.
    pentru ionel: tu crezi ca jucatorii daciei au jucat vreodata relaxat cu zimbru? tu crezi ca ei nu primesc "orgazm" la fel ca suporterii cind o bate pe zimbru? aceasta este rivalitate.

    Hai Dacia!

    RăspundețiȘtergere
  10. E usor a scrie versuri
    Cind nimic nu ai a spune...

    Da Sandule... vad ca ai ramas putin in urma.. Daca te-ai uita interviul lui Adlan Shishkhanov ai intelege multe.. ca nimeni nu are nici o frica si ca nimeni nimik nu askunde,precum si faptul ca conducerea Zimbrului a fost chemata alaturi de aceilanti patroni,shi Adlan a mai spus ca ar dori ca zimbru sa joace u E.L.))) Uita-te putin si prin parti.. nu numai inainte.. Ti se va deschide putin altfel lumea.Ca de cind te urmaresc pe la televizor sau citesc reportaje vad ca stii numai a critica,e o boala se pare de la reporterii romani) Si tin minte ca teai scapat odata cu vorba ca sustii Zimbru...
    Bai Jonny tu daca mii arati pe jucatorii care au spus ca e blat pentru ca sa puna pariuri...te "pup" in frunte,al dracului iti pun))) vorbeshti prostii.. daca nai cu ce argumenta mai bine taci ca mai bine faci!!))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie tot mi s-a spus sa pun pariu deatita ca dacia a dat meciul lui olimpia !!! eu am stiut inaintea meciului ca dacia o sa piarda

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune