Ce vor degetarii


Comitetul Național Olimpic din Moldova este singurul din Europa care NU primește niciun ban de la stat. Chiar și Comitetul Olimpic albanez are 1,5 milioane de euro anual din bugetul țării. Și asta în condițiile în care albanezii nici nu știu ce înseamnă medalie olimpică. 
Ghenadie Tulbea și-a luat cetățenie monegască și toți au sărit la gâtul CNO. Chiar dacă cel mai mare sportiv moldovean de lupte libere a explicat foarte clar că a acceptat oferta statului Monaco pentru a câștiga un ban pentru familia lui și abia după ce a adus 2 medalii de aur de la CE pentru Moldova. S-a dus la final de carieră, când nu mai crede nici măcar el că mai poate câștiga medalii. Doar bani și atât. Și este un lucru normal. Nu e de vină nici Tulbea, nici CNO. Asta e viața. 
Mai sunt unii ”editorialiști celebri” pe la noi care, din neștire, își pun întrebări retorice și aduc învinuiri în stânga și-n dreapta aiurea, în speranța că macar pe unul îl va nimeri. Cu degetu-n cer. 
În condițiile în care cei de la guvernare alocă în fiecare an o sumă din ce în ce mai mică de bani pentru sport, ar trebui să ne mire nu că pleacă sportivii, dar că în general mai avem sport de performanță.

Comentarii

  1. Prea multi jurnalisti tineri, aparuti ca ciupercile dupa ploaie odata cu Jurnal si Publika. Tineri si prosti. Sau poate ca unii din ei nu sunt prosti, dar nu cunosc domeniul. De aici vin stirile de 2 bani care apar acum la cele 2 televiziuni

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, nu esti la curent de ce a fost Cuciuc azi la meciul Academia-Sheriff? E posibil sa se intoarca?

    RăspundețiȘtergere
  3. inca o intrebare: cine ar putea fi sponsorul echipei Nistru Otaci, caci antrenorul principal Lilian Popesc vorbeste de sponsor care va ajuta ca sa reinvie echipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vine Kuciuk la Sheriff, dar deocamdata in calitate de consultant.
    De Otaci nu stiu nimic nou, doar ca acolo fotbal serios nu va fi niciodata

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha, freaca in editorialistii care-si pun intrebari retorice! Aia nu sunt editorialisti ci niste bieti copii de tita :D
    Da tare ca-s sus de tot, stii tu.....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune