Impostorii Cristea și Cravțov


Deși s-au jurat că vor merge până în pânzele albe pentru a-și face dreptate, atleta Olga Cristea și antrenorul Mihai Cravțov au renunțat la proba secundă anti-doping. Decizia este oficială și a fost anunțată de Federația de atletism. Practic, prin acest gest, cei doi și-au recunoscut vina, chiar dacă și așa era clar că cei de la Comitetul internaţional antidoping nu puteau greși. 
Olga Cristea s-a dopat! Iar principalul vinovat, cel care de fapt a împins-o spre păcat, este antrenorul ei, Mihai Cravțov. 
Pentru Olga Cristea urmează o descalificare pe 2 ani și alte necazuri despre care am scris într-o postare anterioară (vezi aici). Indicat ar fi chiar ca sportiva să ia și o amendă usturătoare de la Stat, care a investit în ea sume importante de bani. Alături de antrenor, bineînțeles.
Ce mă miră este tupeul cu care încearcă cei doi să-și justifice acțiunea de dopaj. Chipurile, vezi Doamne, sportul de performanță numai așa se face. Or prin aceste cuvinte cei doi nu că ar reuși să se îndreptățească, ci din contră, își atrag și mai mult antipatia oamenilor. Mai ales că rezultatele și timpii înregistrați de Cristea în ultimul an sunt mai proaste chiar și decât cele obținute la juniorat. Și unde-i perspectiva mă întreb eu? Pentru ce să mai investim în ea?
Înțeleg că Mihai Cravțov manipula cu numele lui Oleg Voronin și reușea prin asta să impresioneze pe mulți în perioada în care comuniștii erau la putere, obținând pentru el și pentru eleva sa mai multe înlesniri. Voi aduce și probe la timpul potrivit. Nu știu cât de mult îl proteja Voronin pe Cravțov, dar rezultatele s-au văzut. Iar când ieși în lume nu te mai poate acoperi nimeni, nici Voronin și nici fiul lui.

Comentarii

  1. Kravtsov este principalul vinovat si el trebue sa plateasca. Olea e clar ca a terminato cu sportul

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant blogul tau . Dezamagitoare sunt opiniile tale . Ce usor este sa arunci cu o piatra intr-un om .

    Tu traiesti cu impresia ca marii atleti nu se dopeaza ? Crezi ca marele Contador, Lance Amstrong nu se dopeaza in ciclism ?

    Ian Thorpe nu baga in el anabolizante ?

    Jucatorii din Champions League nu calca stramb ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e usor sa fii sportiv de performanta! iti sacrifici timpul, banii si tineretea...cind cineva transpira pe pistele de alergare cineva se distreaza consumind droguri s.a.m.d. Niciun sportiv din zilele noastre de performanta din lume nu a obtinut medalii fara ajutorul "doping-ului". Doar ca unii au norocul, altii nu sa fie depistati.Nu doar d-nul Cravtov ci si ceilalti antrenori dau sportivilor "doping".

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar un sportiv de performanta shtie shi intelege...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune