Mourinho vine duminică la Arena Publika!

Arena Publika cu 
Ștefan Stoica și Alexandru Cojuhari

Noul antrenor al echipei Milsami Orhei, românul Ștefan Stoica ”Mourinho” va fi prezent duminică la Arena Publika. Stoica va debuta duminică pe banca tehnică a formației Milsami în meciul din etapa a X-a cu FC Costuleni, iar după meci va veni în studioul Publika TV. Tehnicianul român este alintat ”Mourinho” de către presa de peste Prut.
Al doilea invitat la Arena Publika este președintele echipei Academia Chișinău, Alexandru Cojuhari, cu care vom discuta despre victoria Academiei în restanța de ieri cu Sheriff Tiraspol.
Scrie întrebări pentru cei doi în ”comentarii”

Comentarii

  1. N-am nicio intrebare pentru domnul Stoica. Vreau doar sa-i urez mult succes la Milsami, o echipa care pana acum este surpriza DN si cu putin noroc si multa munca poate obtine un loc de cupa europeana la finele sezonului.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Stoica, dar de ce v-au poreclit Mourinho? Asta e prima intrebare. Si a doua, cum s-a intimplat ca Steaua n-a reusit sa invinga Buzaul in acel meci cu golul lui Bunica? Sper sa-mi raspundeti sincer, mai ales la a doua intrebare.
    Forza Rapid!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma mira faptul ca antrenorii romani vin in Moldova sa antreneze. Ce bani pot oferi moldovenii? Sau poate ca se gindeste ca isi face un CV frumos, cu cupele europene.
    Intrebare: va aduce Mourinho cu el intreg staful tehnic din Romania sau va apela la secunzi din Moldova?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce jucatori noi va aduce din Romania? Nume cunoscute?

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Stefan Stoica,
    ca fost jucator si antrenor in Ghencea, cum comentati ultimele evenimente de la Steaua si politica dusa de Becali la cea mai iubita echipa din Romania?
    Va multumesc,

    Mircea,
    suporter stelist

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut si bun venit in Moldova Domnule Stefan Stoica,prima intrebare:1)ce salariu aveti la echipa FC Milsami;2)si ce planuri aveti la aceasta echipa.Va multumesc si mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Veti schimba staful tehnic de la Milsami? Veti aduce secunzi din România sau veti merge pe mâna celor care deja activează?

    RăspundețiȘtergere
  8. paremiseca meciul a fost trucat cu costuleni

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune