Un anonim suomi ne-a desființat!


Mijlocașul naționalei Finlandei, Kasper Hämäläinen a desființat naționala Moldovei în presa suomi. Potrivit jucătorului de la Djurgarden, Moldova are un joc catastrofal !

”Noi am urmărit un meci al Moldovei. Adversarii sunt fricoși și se cantonează în apărare imediat ce sunt presați. Moldova este o pradă ușoară. Dacă nu se întâmplă nimic ieșit din comun, trebuie să luăm lejer cele 3 puncte”, spune Hämäläinen pentru ziarul Helsingin Sanomat.

Actorul-cheie al naționalei Finlandei, după cum îl descrie presa finlandeză, Roman Eremenko, a fost mult mai diplomat. El subliniază importanța meciului de deschidere.

”Primul meci este foarte important atunci când pornești pe o distanță lungă. Moldova este o echipă dificilă, mult mai bună decât Azerbaidjan și Liechtenstein”, spune Eremenko.

Comparativ cu preliminariile trecute, din vestiarul Finlandei lipsesc fostele vedete Hannu Tihinen şi portarul Jussi Jääskeläinen. Eremenko spune că aceste absențe nu vor afecta jocul echipei.

”Cred că echipa este bine pentru că nu s-au făcut schimbări esențiale. Avem probleme pe partea stângă de atac, dar antrenorul a găsit soluția.”

Ca o confirmare a celor spuse, Eremenko dă exemplu amicalul din 11 august, cu Belgia, încheiat cu victoria finlandezilor, 1-0 (vezi VIDEO mai jos).

Comentarii

 1. Am o presimtire ca acest Kasper va da azi un autogol, hai Kasper ca poti :))))) , scor final va fi 3-1

  RăspundețiȘtergere
 2. daaa, intradevar Hamalainen - cred ca numele de familie provine de la "hamait", diseara toti la meci, hai sa trimitem nordicii acasa cu coada intre picioare!

  RăspundețiȘtergere
 3. daca Finlanda nu va castiga diseara,organizeaza te rog Sandu un interviu cu acest inteligent...
  Succes Nationalei

  RăspundețiȘtergere
 4. Are dreptate finlandezul. De ce sa ne mintim?

  RăspundețiȘtergere
 5. vom vedea ce va zice,dupa ce ii vom bateeeeeeeee

  RăspundețiȘtergere
 6. fara suparare, insa asta e meci de x2 la pariuri. nu vad cum ar putea Moldova sa treaca de Finlanda...

  RăspundețiȘtergere
 7. Sper ca acest Kasper să-şi fi schimbat opinia după meciul de astăzi :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării