Din nou fără campion!?

Alegeri :(
Nu votez pentru că nu cred în clasa politică de la noi. Nu cred în alianțe, nu cred în cei care au ciordit și acum vreau și ei în Parlament, nu cred în independenții care nu știu să vorbească, nu cred nici atât în comuniști. Sloganul ”Promite tot, pe urmă ne gândim ce facem” nu mai merge.
Lumea iese azi la vot ca la distracție. Cu așa ritm chiar vom ajunge să cunoască toți politica. Votăm în fiecare an, iar uneori de 2 ori pe an. Vo(mi)tăm din nou pentru că batem pasul pe loc. Așa va fi și de această dată. Filat și Lupu se vor ambiționa pentru că fiecare dintre ei vrea președinte și Alianța va dispare. Comuniștii, conduși de Voronin, vor rămâne fără aliați. În consecință vor apărea 3 grupări în loc de 2 și ne vom alege cu anticipate programate pentru sezonul viitor. Astfel Moldova va rămâne din nou fără campion... Tare vreau să mă înșel.
P.S. Pentru cei care m-au întrebat de îndemnul meu apărut zilele acestea la Publika TV: ”Votează, votul tău contează!”. Într-adevăr orice vot contează și dacă ai un preferat, atunci nu ezita să votezi, pentru că votul tău poate fi decisiv. Eu, însă, nu am un preferat, de aceea nu merg la vot.

Comentarii

  1. penibili sunteti voi. sandu bravo.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred în cei care au ciordit și acum vreau și ei în Parlament, Corect se spune : si acum VOR si ei in Parlament.
    Dacă tot i-ai indrumat pe oameni să voteze, atunci mergi si tu la vot. Nu contează pe cine, dar votează. Poate tu nu vrei sa iasă Voronin, vrei pe altul, așa s-a intamplat la noi, la romani. Noi nu l-am vrut pe Băse, dar tot el a ieșit, cică datorită diasporei. Vrajeală.

    RăspundețiȘtergere
  3. O postare de o naivitate extrema. Pai in ce tara la conducere sint apostoli si sfinti?

    RăspundețiȘtergere
  4. esti slab sandule nu m-am asteptat la tine, lasa-l pe valera sa aleaga pentru tine cu secera si ciocanul

    RăspundețiȘtergere
  5. никому не симпатизировать не означает быть слабым, а вот голосовать от безысходности за меньшее из зол показатель слабости и отчаяния. если бы можно было голосовать против всех санду наверняка бы проголосовал.

    RăspundețiȘtergere
  6. esti in depresie bre?????????
    se vede

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune