Gabi Stan, Serghei Chiseliov și Miroslav Primovici vin la Arena Publika

Fostul antrenor al echipei Zimbru, Gabi Stan (foto), expertul Miroslav Primovici și patronul Olimpiei, Serghei Chiseliov sunt invitații de duminică, la Arena Publika. Ora 22.10, Publika TV.

Premieră istorică pentru fotbalul moldovenesc! Niciodată până acum nu s-a mai întâmplat ca 3 echipe să conducă în clasament după 17 etape, adică după aproape o jumătate de campionat. Sheriff, Iskra și Dacia au toate câte 36 de puncte, cu unul mai mult decât alte 2 formații, Milsami și Olimpia. 
Dacia Chișinău a pierdut primul meci în actuala stagiune, la Tiraspol, în fața campioanei, cu un categoric 0-3. Din păcate, în meciul cu Sheriff, Dacia n-a arătat că are față de campioană. Și dacă Miroslav Primovici a scris că Orbu este cel mai bun jucător al campionatului, eu zic că Erohin este cel puțin cu 2 trepte peste jucătorul Daciei, iar cel care merită din plin titlul de cel mai bun fotbalist din Divizia Națională este anume rusul Sheriffului, Alexandr Erohin...

Discutăm despre etapa de fotbal duminică, la Arena Publika. Lasă întrebări pentru invitați în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Salut Sandu, am citeva intrebari pt tine) Parerea ta, cit se va mai tine la Dacia Dobrovolschi?
    Cine ia locul 2,3 in campionat(cu primul ne-am lamurit astazi)?
    Se pregateste M.Primovici ca al 2 prezentator la Arena Publica?
    Pentru S.Chiseliov, cum au impartit in acest an cu Dacia cupa si DN, toti cred ca tin minte acele 3 partide de anul trecut. Va fi aici 3/3 puncte, sau cupa iarasi ramine pt Olimpia?
    Ce se aude nou pe la Zimbru, nu se asteapta ceva schimbari? E jale ce am vazut azi pe teren, nici o dorinta de joc la Zimbru. Nu ti se pare ca ar trebuie schimbat in primul rind antrenorul? El face echipa si ii pregateste? Ciornii e nemultumit de rezultate doar in interviuri, sau chiar vrea ceva sa schimbe?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut John,
    Parerea mea:
    Dobrovolski va ramane la Dacia pana va avea o oferta mai buna sau pina se va certa cu Sishanov. Mai exista posibilitatea ca va pleca singur cand va realiza ca nu mai are sanse la titlu.
    Locurile 2 si 3 in campionat le va lua Milsami si Dacia.
    La Zimbru e clar ca trebuie ceva de schimbat, am scris despre asta mai devreme. De ce nu actioneaza Ciornii? Pentru ca este sufletist si renunta greu la oamenii cu care colaboreaza, chiar daca acestia nu dau randament. In plus, Zimbru este condus acum de Andrei Cecetov, iar Nicolae Ciornii poate interveni doar cu sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Ce a cautat Shishhanov la Ghidighici la meciul Rapid-Olimpia, azi 20 noiembrie, daca Dacia juca la Tiraspol?

    2. Despre ce au discutat ei cu Chiseliov la Ghidighici?

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Stan, cum credeti, Zimbru cu actuala componenta se poate lupta pentru titlu? Care sunt principalele posturi pe care Zimbru trebuie sa le intareasca?
    P.S. V-am vazut azi la meci si sper sa reveniti la Zimbru

    RăspundețiȘtergere
  5. sperrrrrrrrrrram ku totsii ka vetsi reveni la zimbru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul Primovici, ce parere aveti la subiectul ca reprezentantii echipelor ND vor alege arbitrii? Mai sunt asa cazuri in vre-un campionat din Europa, sau chiar in lume?

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutati-l, va rog frumos, pe domnul Gabi Stan din partea mea. Am fost partas (ca suporter) la promovarea dansului din 1997/1998, in prima liga, cu Astra Ploiesti, si ii multumesc pentru toate lucrurile bune facute de dansul acolo! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intrebare p-u Primovici.....care foarte des impreuna cu Macaretskii la emisiunea lor il laudau pe Balima.....sau multi suporteri sunt prosti si nu inteleg in fotbal sau ei doi ca comentatori si antrenorii care il pun pe Balima in teren...nu se pricep la fotball.....Poate omi lamuriti cum poate sa joace acelas jucator si ca atacant central<virf de atac si cum poate cum a fost eri sa joace aparator(in meciul cu Dacia a jucat aparator dreapta).....va rog sa raspundeti,poate si tu Sandu iti expui parerea ....multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. expertul primovici? in ce? mai bine ii l-ati da lui voloc dupa alegeri :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune