Ce ştie Claudiu Ionescu despre Moldova


În Antalia, Claudiu Ionescu a dat primul interviu pentru suporterii din Moldova.
-         Cum e la noua echipă?
-         Bine. O echipă bună, valoroasă, care se află pe locul 2 în campionat, loc pe care cu siguranţă nu se află întâmplător. Atmosfera este bună, un colectiv minunat şi valoros. Nu sunt doar cuvinte care să îi mângâie pe colegii mei, dar acesta este adevărul.
-         Sunt grele antrenamentele în Antalia?
-         Normal că sunt grele pentru că suntem într-o perioadă de acumulare. Având şi meciuri amicale totuşi putem spune că avem şi un program de antrenament prin aceste jocuri. Am avut şi două zile libere pentru a ne mai relaxa după perioada grea din prima parte a cantonamentului.
-         Ce ştii de Moldova în general?
-         Ştiu că era a noastră (rîde). Am prieteni aici, în Moldova, dinainte de a sosi la această echipă. Unul dintre aceştia este Ghenadie Ochincă, cu care am jucat împreună la Gloria Buzău şi am păstrat o legătură de prietenie. Mai ştiu că aveţi nişte vinuri foarte bune. Restul urmează să le aflu.
-         Vii împreună cu familia la Chişinău?
-         Da, pentru că sunt căsătorit de 5 ani şi avem un copil de un an şi trei luni de care-mi este foarte dor aici, în Antalia. E normal să vin în Moldova împreună cu familia, pentru că o familie adevărată este unită şi vreau ca Alexandru, copilul meu, să-mi spună tată, nu nene.
-         Ce le transmiţi suporterilor? Milsami are o galerie foarte frumoasă.  
-         Cu această ocazie le transmit să fie alături de noi, să ne încurajeze pentru că avem un campionat lung şi un obiectiv îndrăzneţ pe care şi cu ajutorul lor îl putem obţine.

Comentarii

  1. Sandu mai des interviuri de genul acesta. Claudiu te asteptam cit mai curind la Orhei. Bine ai venit.

    RăspundețiȘtergere
  2. milsami are o galerie frumoasa - fiecare membru e platit de club! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum a jucat Milsami cu Astra Ploiesti? Nicaieri nu se gaseste informatie. Hai Grecu trezestete si da informatie proaspata. Ca maine vom afla din alta parte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune