Pro Liga: Cluburile de mână cu Federația

10 din 14 cluburi din Divizia Națională au votat azi pentru crearea Ligii Naționale de Fotbal.  
Sheriff, FC Tiraspol, Dinamo Tighina și Rapid Ghidighici nu s-au prezentat la întâlnirea inițiată de patronul Daciei, Adlan Șișhanov. Primele 3 cluburi, toate din Transnistria, au refuzat să se pronunțe, în timp ce Victor Ostap (Rapid) a declarat prin telefon pentru Publika TV că, chiar dacă nu a fost invitat astăzi, este și el pentru fondarea Ligii Profesioniste. La fel, președintele Federației, Pavel Ciobanu susține cluburile, afirmând chiar că fondarea Ligii va fi un pas înainte pentru fotbalul moldovenesc. 
Așteptăm înregistrarea oficială a noii organizații, dar și alegerea conducerii administrative. 
Spuneți în ”comentarii” cine ar trebui să fie președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal?

foto: moldfootball.com

Comentarii

 1. v-ar trebui un Mitica si voua la Liga :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Adlan Siskhanov el a fost cu ideea, el sa conduca liga. Va fi lupta

  RăspundețiȘtergere
 3. daca va fi Adlan Siskhanov atunci dacia va cistiga totul si va lua campionatul prin cumpararea meciurilor,ar trebui sa fie un presidinte care nu are nimik comun cu niciun club din moldova.

  RăspundețiȘtergere
 4. Efros s-a bătut pentru federaţie aş vrea să-l văd ce poate face ca conducator. Dar dacă cinstit nu prea avem o persoană bine ivedenţiată la acest post. O persoană care ar putea fi este Marcel Moraru care pricepe şi în fotbal şi ceea cum ar trebui să îl dezvolte cu ideile lui din domeniul fantastice.

  RăspundețiȘtergere
 5. Il propun pe Sandu Grecu. FOARTE SERIOS

  RăspundețiȘtergere
 6. Sandu Grecu sau Dragos Hincu

  RăspundețiȘtergere
 7. Lăsaţi-l pe Sandu căci nu vom avea ce citi.. mai avem noroc de aşa jurnalişti ca dînsu şi Ivan Goncearuc =)

  RăspundețiȘtergere
 8. Vasea correct! Sandu prefera sa-i aiba el pe presedinti, nu invers )) Daca aude Kisilev scoate Olimpia din Liga ))

  RăspundețiȘtergere
 9. propunerea mea ar fi Radu Rebeja.

  RăspundețiȘtergere
 10. Rebeja e vai de capul lui. Sta la usa cite o saptamina ca sa intre la Ciobanu. Nu are caracter, e ca o domnisoara.
  Petru Efros este cea mai buna candidatura. Nici Dragos Hincu nu ar strica. E baiat destept. Si Marcel Moraru tot. Trebuie cineva tinar si cu idei noi, dar foarte important sa aiba personalitate puternica asa cum este Mitica Dragomir in Romania.

  RăspundețiȘtergere
 11. Vad in lista oameni de afaceri, si nu oameni de fotbal. Imi este calr ce va fi cu aceasta liga...

  RăspundețiȘtergere
 12. Daca se formeaza LPF,cred ca la conducere trebuie sa fie ales,de toti conducatorii cluburilor,un manager foarte bun,si de dorit din afara fodbalului,sportului-ca sa nu fie partinitor.Un tehnocrat care sa se conduca exact de*constitutia* LPF.Si sa nu uitam ca,pentru ca acest om sa lucreze foarte bine,trebuie sa fie si el,platit foarte bine.Insa LPF inca nu sa format,asa ca e devreme de vorbit.

  RăspundețiȘtergere
 13. Petru Efros n-are treaba cu Liga, el are bani cu sacii de la transferari cu jucatori.
  Dragos Hincu este conducator la Milsami, ca si alti conducatopri nu pot fi presedinti ca repetam greselile pe care le-au facut alte tari.
  Radu Rebeja e prea moale, poate nu ca o domnisoara dar nici nu poate el fi conducator de Liga ca nu va putea sa se cearta si va lasa Liga dupa 2 luni.
  Sandu Grecu are contract beton la Publika si la radio Sport si nu are nevoe de probleme dupa ce s-a deprins sa-i critice pe toti nu o sa-l aleaga pe dinsul nimeni acolo, dar cred ca nici el nu va accepta. E corect, Sandu? Spune tu
  Marcel Moraru lucreaza la Dacia si iar va fi luat de toti ca angajatul Daciei si nu va fi credibil.

  Eu cred ca sint mai multe variante din Alexandru Guzun, Simion Vainberg (care a fost la Zimbru) sau Arcadii Andronic. Niste oameni cu afaceri si care stiu sa faca bani

  RăspundețiȘtergere
 14. eu nu sunt de acord cu aceasta liga profesionista e o prosteala,ar trebui din sezonul viitor sa fie 16 echipe in divizia nationala si sa joace cite 30 de etape ca toata lumea dar sa nu sa se prosteasca cum fak acuma.

  RăspundețiȘtergere
 15. Sergiu înţelegi că nu e posibil la noi să se joace cu 16 echipe!! No să fie ligă profesionistă .. dar Ra¤at!!! Pentru început 8 echipe!!!
  http://teutvasile.blogspot.com/2011/01/liga-profisionista-de-fotbal-moldovei.html
  uite aici un articol .. uite şi vezi cum cred eu că va fi mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 16. Dupa harisma l-as propune pe Efros. Ca profesionist nu prea am pe cine propune de la noi din tara. Ar fi bine din start sa mergem pe un strain cu experienta macar 2-3 ani de la fondare. Mii interesant daca cluburile vor dori sa aduca la conducerea LPFM un strain.

  RăspundețiȘtergere
 17. Romania voteaza cu Ivan Goncearuc, PRESEDINTE LPF!

  RăspundețiȘtergere
 18. nu fiti ridicoli. cind vad ca scrieti in comentarii candidaturi de genul Sandu Grecu sau Ivan Goncearuc i-mi vine a ride. nu am nimic cu acesti oameni dar ca sa fii presedinte a unei astel de organizatii ai nevoie de multe cunostinte in domeniu. la moment cred ca omul care se pricepe cel mai mult in domeniul crearii ligii este Marcel Moraru.

  RăspundețiȘtergere
 19. Gheorghe Bulicanu14 ianuarie 2011, 15:29

  La-s sa fie liga dar cu 16 echipe nu cu 8. Chiar de nu avem infastructura echipele trebuie sustinute.

  RăspundețiȘtergere
 20. Sandu Grecu- stie foarte bine acest domeniu, e tinar si ambitios, va pune la ordine totodata pe cei ca alde Chiseliov, va face treaba buna si nu se va lasa intimidat,

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării