Bafana + Bafana. Degrabă pot fi 2

Cei doi Bafana împreună
Prime TV l-a ofertat pe unul dintre cei mai în vogă moderatori de sport din România, Costin Ștucan, zis ”Bafana”. Din start vă spun că nu cunosc mai multe detalii. Știu doar că porecla lui Vitalie Maistru de la Publika s-a luat anume de la Bafana din România, atunci când Bafana al nostru a fost la o stagiere la Realitatea TV. Atunci, colegii de la sport Realitatea (care acum sunt toți la Dolce Sport TV) au văzut, nu știu de ce, o asemănare între Maistru și Ștucan și imediat l-au rebotezat pe al nostru, care așa a rămas până azi, Bafana.
În câteva cuvinte, Costin Ștucan a moderat emisiuni de sport pe Realitatea TV, Sport.ro, GspTv şi Telesport înainte de a accepta provocarea Dolce Sport, post la care activează în prezent, moderând emisiunea La Dolce Liga. Este mare fan al lui FC Liverpool. Membru cotizant al clubului englez, are o colecţie de 90 de tricouri ale “cormoranilor”, cel mai vechi din anii ’60. Are o mare pasiune pentru filmele rusești. Poate și de asta ar fi tentat să încerce o aventură la un canal moldovenesc.
O altă vedetă a știrilor din sport, Nicu Timofti de la Pro TV a fost și el ofertat de Prime, numai că în cazul unei plecări de la Pro, Nicu ar trece de la sport la știrile generaliste. Așa că noi, sportsmenii, l-am pierde pe Nicușor. Ar fi păcat.

Comentarii

  1. bun baiat costi.... la un tip el si decebal aveau emisiunea aia la telesport, pe toti patronii ii sunau numai pe jiji de la steoaia nu :))))))))
    doar ca in fotbalul nostru un e cancanul din ro :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicu Timofti nu se duce nicaeri de linga Angela si Natalia...PRO TV rulit:))))bafana otdihaet...

    RăspundețiȘtergere
  3. Gigi nu aparea la Telesport pentru ca era interzis de Sergiu Toader, nu de Bafana.

    RăspundețiȘtergere
  4. NICU E UN BILBIIT SI NIMIC MAI MULT...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune