Iurie Chirinciuc și Miroslav Primovici vin azi la Arena Publika

Patronul echipei FC Costuleni, Iurie Chirinciuc și jurnalistul Miroslav Primovici (foto) sunt invitații de azi la Arena Publika, de la ora 22.10, la Publika TV.
Inițial, la emisiune trebuia să vină și fostul președinte al echipei Zimbru, Andrei Cecetov. Anume pe declarațiile acestuia despre demisia de la Zimbru, motivele plecării, etc. era pus accentul. Din păcate, Andrei Cecetov mi-a spus că este nevoit să refuze invitația. De ce este nevoit și cine pune presiune pe fostul președinte de la Zimbru chiar și după plecarea de la baza din strada Butucului rămâne o enigmă.
Oricum, avem despre ce discuta în această seară cu Miroslav Primovici, care va analiza derbyul Sheriff - Zimbru și Iurie Chirinciuc, care ne va povesti despre demisiile în lanț de la Costuleni, jucători bănuiți de trucare de meciuri, etc. 
Nu rata Arena din această seară și pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. SALUTARE SANDULE,
    AS VREA SA TE ROG SA IL INTREBI PE INVITATUL TAU CARE E BUGETUL ECHIPEI FC COSTULENI, MERCI MULT....

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate voi vedea doar inregistrarea,la ora 20.30 joaca STEAUA.Toti Stelistii la OFFSIDE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost eri la meciul Sheriff-Zimbru,pot sa spun ca unica ce mi-a placut-este galeria Zimbrului..e superba,au sustin echipa pe nota 10,din pacate au pierdut...nu sunt fan Zimbru,ba chiar sunt din Tiraspol,dar ii simpatizezi pe echipa zimbru....Suporteri sunt cei mai buni din tara,macar sa se adune toate galeriile din tara ca nu le fac fata....RESPECT PENTRU ZIMBRU!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Care nu ar fi bugetul echipei FC Costuleni, respect pentru acesti oameni, deoarece doar din dragostea fata de fotbal si cu banii proprii fara a avea vreun profit ceva ,mai exista fotbal in RM. Andrian G

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutaree !
    Bugetul Fc Costuleni creste de la o zi la alta , dar doresc sa spuna ca intradevar toate meciurile care au fost sau o sa fie oricum o sa fie pariate , sau cumparate .
    Respect pentru Fc Costuleni o echipa mica, dar vor sa faca Fotbalul mai atragator!
    Dar de Galeria Zimbru ... Mindrie pentru Moldova ca sunt suporteri cu inima pentru aceste Culori " Verzi - Galbeni"
    Dorina B.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu poate ne spune Miroslav de ce a plecat de la Radiosport....de analizat meciul nu ai ce analiza....

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu, imi este interesanta parerea ta despre meciul Daciei cu Olimpia, care marti va fi disputat. Nu crezi ca "surprinzator" iarasi va pierde Olimpia, insa in cupa baltenii vor trece mai departe?

    RăspundețiȘtergere
  8. SANDU.TU DAMU ESTI DESCURCARETI IN FOTBAL.NE-AI PUTEA SA-MI DAI O ANALIZA ,SI UN RASPUNS DE-AL TAU.IVAN PETROVICI TABANOV INAINTE DE MECIUL SHERIF-ZIMBRU SPUNEA CA VREA SA FACA FATA INPOTRIVA SHERIFULUI.DAR PE ANDRONIK LA TINUT IN REZERVA SI EA DAT SA JOACE NUMAI 3 MINUTE.CARE NOI STIM CA DUPA MECIUL CU ACADEMIA SPUNE CA ANDRONIK E MAI BUN CA AGOCI.. TIE NU TI SE PARE CA E CEVA LA MIJLOK.DAMI UN RASPUNS CA EU STIU CA ESTI CORECT SI POTI SA SPUI .CU STIMA SI RESPECT ANTON

    RăspundețiȘtergere
  9. Salutare! Domnul Chirinciuc a Declarat, in meciul Milsami-Costiuleni 7-0, ca jucatorii lui au dat meciul, mai detailat daca e posibil?(daca nu sasi ceara scuze)

    RăspundețiȘtergere
  10. cu ce se ocupa la moment Miroslav?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune