Moldova - ultima în Europa la infrastructură sportivă!

Steaua joacă mâine la Craiova. Din nou nu voi vedea meciul integral. Arena. Emisiunea la care trebuie să mă reconectez după fotbalul bun. Nu că aș regreta, dar e dificil să treci de la fotbal la fotbal moldovenesc. Mai mult decât atât, am decis ca în această lună, care vine, martie, să vorbesc și despre echipele din subsol, că sus știți bine ce se întâmplă. Asta e prima.
foto: basarabia91.net
A doua, aș vrea tare mult să văd reacția Parlamentului după discursul de ieri al președintelui CNO și deputatului PLDM, Nicolae Juravschi. Previziunea mea este că nu va fi niciun fel de reacție. Oricum vă prezint doar câteva dintre lucrurile spuse ieri de Juravschi de la tribuna Parlamentului și care au trecut, sunt sigur, pe lângă urechile deputaților somnambuli, zombați de gândul prihvatizării ultimelor instituții de stat care să le umple buzunarele.
Așadar, suntem calificați ca țara europeană cu cea mai depășită infrastructură sportivă! În ultimii ani au fost desființate mai mult de 20 de școli sportive. Numărul bazinelor de înot s-a diminuat de 2 ori! Suntem singurul stat din Europa care nu are o arenă națională! Maxim ce aducem la capitolul medalii este bronzul la europene (de la Jocuri Olimpice sau campionate mondiale doar visăm). Suntem cei mai păcătoși din Europa la capitolul sport!
Asta este adevărata tragedie națională! Mă refer la sport. Că fotbalul e altă lume...

Comentarii

  1. da intradevar..este corect ...dar sefii sportul moldovenesc stau si se uita numai la ei ca sa le fie bine

    RăspundețiȘtergere
  2. vinovati sunt cei care conduc tara,.,.,ei vin la putere pentru a stringem banii cu sacu si altceva nimic...

    RăspundețiȘtergere
  3. in celelalte tari sefii de la conducere tot fura ,nu mai putin ca ai nostri, insa ei fac si ceva treaba, spre dezvlotarea tarii, dar ai nostri ii drogati de sumele de aici, dar oamenii 75-80 % mor de foame in adevaratul sens al cuvintului, pacat, dar conducerea trece si peste cadavre

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune