Patraș împrumutat la Urziceni

Descoperit de selecționerii moldoveni după 3 meciuri pentru Timișoara în toamna trecută, Artur Patraș (foto centru) a fost împrumutat până în vară la echipa Unirea Urziceni. Sper ca măcar acolo să joace, printre tineretul de la toate echipele din București, pentru că Patraș nu mai este doar un jucător de viitor la 23 de ani.
Lansat la Poli Chișinău de Ion Caras, Patraș era considerat un mare talent. A fost promovat la naționala de tineret de Sergiu Chirilov până în rolul de căpitan, însă de când a plecat în România nu și-a mai găsit locul, indiferent că a fost în lotul celor de la Galați, Timișoara, etc.
Păcat de talentul acestui jucător, care a debutat și la naționala mare în cantonamentul din Portugalia. Dar dacă nu joci, n-ai cum să ajungi fotbalist. Cel mai bun exemplu în acest sens este Eugen Cebotaru, liderul echipei Ceahlăul Piatra-Neamț deja de câțiva ani și capitanul grupării de sub Pietricică. Constanța în decizii și joc l-a făcut pe Cebotaru, din rezervă la Zimbru, unul dintre profesioniștii de la care poți lua exemplu.

Comentarii

  1. Este un talent mare Patras!Pacat este ca avem impresari slabi,care se gindesc la buzunarele lor ci nu la viitorul fotbalistului.Impresarii moldoveni sunt niste afaceristi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune