Vezi pe cine a amenințat Dragoș Hîncu, aseară, la Arena Publika

Comentarii

 1. Super-tare emisiunea. M-am uitat aseara

  RăspundețiȘtergere
 2. Dacă ţine minte cineva cum juca Dacia pe cînd era antrenată de Ursachi. La fel era cea mai dură echipă! Şi acum nu ai cum să-l suspectezi că special ar fi făcut-o!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vasika, in ce sens special? Eu in general m-am referit la faptul ca ceea ce a jucat ieri Costuleni este ce vrei numai nu fotbal. Eu iti garantez ca daca FC Costuleni juca tot meciul asa cum a facut-o in repriza secunda, in 11 oameni ei nu mai incasau gol si se termina 0-0.

  RăspundețiȘtergere
 4. a fost ofside bravo cati incercuit, linia nu e chiar paralela :)

  RăspundețiȘtergere
 5. În sens că Dragoş a făcut aluzii precum că Costuleni a jucat pe mîna cuiva, adica agresivitatea asta excesivă a jucătorilor de la Costuleni. De asta am şi zis că nu cred că ar trebui de acuzat ştiind metodele de antrenament şi de motivare a lui Ursachi care în timp ce antrena alte echipe la fel practicau un joc foarte dur.

  Iar dacă spui că ar putea să fie 0-0 şi cunoscînd ce a declarat patronul lui Costuleni după prima confruntare contra lui Milsami, din nou te pune pe ginduri aceste momente cu 2 roşii în 5 minute....

  RăspundețiȘtergere
 6. Apropo, emisiunea super, dar totuşi de ce nu aţi vorbit de momentul cu faultul asupra lui Babatunde chiar mă uitam că regizorul la repetat de vre-o 4 ori?

  RăspundețiȘtergere
 7. Vasika, faza cu posibilul fault in careu asupra lui Babatunde mi-a scapat si recunosc, e greseala mea. Oricum, oaspetii din studio aveau sa spuna ca n-a fost fault :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Când aţi tras linia de ofsaid aţi făcut stop-cadru prea devreme, înainte de momentul pasei. Atacantul era în viteză şi poziţia era alta în momentul pasei. Şi aşa a rămas totul nelămurit. Cred că anularea golului pentru ofsaid a fost o decizie corectă.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării