Să-i suspendăm pe toți!

foto: sports.md
Îmi place că la noi, înaintea meciurilor importante, cluburile au început să facă declarații pompoase pentru a spori interesul la public. Îmi amintesc de faptul că acum un an doar visam la așa ceva. În sfârșit au înțeles și conducătorii de cluburi de la noi că un război psihologic înaintea unui derby contează uneori decisiv. Este un lucru normal, care se practică în toată lumea, așa că nu trebuie să vă mire că înaintea super-duelului de mâine dintre Milsami și Dacia au apărut tot felul de ”scrisori”.
Partea hazlie e alta. Și anume butoanele lui Adlan. Când acesta are nevoie de ceva începe să apese pe butoane. La capătul celălalt stau Olimpia (rad starața), Zimbru, Suruceni și Găgăuzia. Lucrurile sunt atât de evidente încât stârnesc zâmbete.
Revenind la ultima ”scrisoare”, dacă ne luăm după ea, trebuie să-i suspendăm pe toți: pe arbitri pentru că dau cartonașe roșii, pe jucători pentru că înjură arbitri, pe antrenori pentru că înjură aceiași arbitri, dar și spectatorii. Mai departe: descalificăm spectatorii pentru că înjură tot meciul, descalificăm Federația pentru că nu dorește să corespondeze, descalificăm presa pentru că nu vrea să scrie ce îi dictează patronii de cluburi, DESCALIFICĂM TOATE ECHIPELE CARE NU VOR SĂ INTRE ÎN HORĂ.
Mai jos aveți 2 faze video, câte una pentru fiecare protagonistă a derbyului de mâine, Milsami și Dacia, ambele din acest retur de campionat. Într-un campionat care se joacă ”pe bune”, toate meciurile ar trebui să aibă astfel de faze. 





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune