Real Madrid - cea mai bună echipă din lume!

Unde-i Farsa? Sau Barca? E ușor cu Osasuna și Almeria. Mai greu cu Echipa Regală!
1-0 în finala Cupei Spaniei pentru Real Madrid! Gol Cristiano Ronaldo în prelungi! Un gol meritat de o echipă care a condus jocul, chiar dacă n-a avut posesia. Până la urmă fotbalul se joacă pe goluri, nu pe posesie. Cu atât mai puțin pe jonglări. Iar Barca a avut primul atac mai periculos abia în minutul 50, când Pedro a șutat în plasa laterală. Asta ca să nu vorbesc de prima repriză când Messi, Xavi sau Iniesta au fost inexistenți, de parcă Barcelona ar fi cumpărat tot norocul din Spania la bara lui Pepe sau la incursiunile lui Ronaldo, Di Maria și Ozil.
O primă mare bătălie pe banca Realului câștigată de Jose Mourinho - cel mai mare antrenor al fotbalului. Pentru asta a fost adus la Madrid: să le dea muito goluri celor de la Barcelona și să-i lase fără trofee. Mourinho a fost astăzi magnific. L-a trecut pe Di Maria în partea stângă, în fața lui Alves pe care l-a desființat. Pepe a jucat mijlocaș central, cu incursiuni repetate în atac, dar deseori s-a mișcat și el în stânga, unde l-a neutralizat pe Messi. Arbeloa s-a dovedit a fi soluția ideală pentru flancul drept al apărării, de unde plecase Ramos în centru alături de cel mai bun fundaș central al ultimului deceniu - Carvalho. 
Farsa și-a arătat colții doar o jumătate de oră, din minutul 55 până în 85, însă Casillas a arătat de ce este considerat deja câțiva ani la rând cel mai bun portar din lume. În rest, ocaziile mari au aparținut tot Realului, care trebuia să marcheze pe final de meci mai întâi prin Di Maria, apoi prin Adebayor și Ronaldo. 
Ce n-ar spune gurele rele, Real a meritat din plin victoria și primul trofeu al lui Mourinho a venit! Așteptăm Champions League! A mai rămas puțin timp.

Comentarii

  1. Dacă ajunge Real cu Shalke în finală! Atunci Real nu va avea şansă! Raul îi va pedepsi rău! )

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad ce vor comenta ce-i care spuneau ca vom asista la inca un 5-0 pt catalani. Visati baieti si in continuare. Sa vedeti ca Realul elimina Barca si din Champions League.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun meci. Sper Realul sa joace la fel si in dubla mansa din semifinalele UCL.

    Apropo, dupa meciul de aseara nu mai am niciun dubiu asupra profesionalismului lui Mourinho. A facut niste mutari in echipa care la prima vedere pareau ridicole, pe care le-ai enumerat si tu, pana la urma insa toate s-au dovedit a fi foarte inteligente, mai ales ridicarea lui Pepe la mijloc. Cred ca era perfect daca juca si Kaka in locul lui Ozil. Sper sa vad asta in UCL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mourinho are dreptate,pentru unii fotbalul inseamna sa ai doar posesia ceea ce este total gresit.......pana la urma Realul a castigat deci au fost mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  5. odata si odata trebuia sa se intimple si asta, cu atit mai interesant vor fi si meciurile din CL, noi pe Old Trafford ii asteptam pe Real :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,

    Te contactez pentru ca vreau sa te invit in programul nostru de afiliere. E un program care merge pe principiul "sa castigam impreuna". Pentru a-ti comunica mai detaliat despre ce e vorba, te rog sa-mi raspunzi pe adresa cristina@sportsworld.ro
    Multumesc si o zi frumoasa,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant, de ce atat de mult dispret si ură se află în posturile lui Alexandru faţă de echipa Barcelonei?
    Era mai bine pentru toţi când devenise o echipă lamentabilă după perioada Rijkard?
    Eu mă bucur pentru Real că a venit Mourinho şi a întărit-o. Dar de ce să dispreţuieşti?

    RăspundețiȘtergere
  8. AParanoia e mare... Paranoia e mare...

    RăspundețiȘtergere
  9. Iat-o Barca :) ce spui Sandu, cine e cea mai buna echipa?

    RăspundețiȘtergere
  10. băi Sandule ești deja mare, da tare prost :pardon:

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune