Vezi Arena cu Gabi Balint si Ruslan Berzoi

Comentarii

  1. Handicapatii de la Bublika dau mai putin de o ora pentru o emisiune de fotbal care este mai intrebata decit toate cacaturile care apar zilnic si nu intereseaza pe nimeni. O asa emisiune ar trebui sa dureze cel putin 2 ore mai ales cind ai asa invitati.
    Cit timp au fost oameni din Romania la conducerea postului aveam si meciuri tranmise in direct si mult mai mult sport. Acum dupa ce au trecut moldovenii la treaba vad numai prostii. Sandu, nu te supara, la tine asta nu se refera. Succese tie pe viitor!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni mai inteligenti si mai caldurosi ca Balint la carma nationalei nu cred ca am avut... ar fi pacat sa plece!

    RăspundețiȘtergere
  3. E adevarat ca in lume stadioanele sunt construite de municipalitati si stat, dar c-am in tara noastra e alta situatie. Socot ca FMF va construi un stadion mai repede si la un cost mic, decit sa mai asteptam 10-20 de ani pina statul sau primaria va construi ceva, daca va construi. Ca de 20 de ani Politicul de la noi are in agenda un stadion nou, dar datorita instabilitatii si rezolvarii intereselor de partid sau proprii, avem ruine si hirtie.

    Cred, ca sa exagerat cind sa spus ca nu e vorba doar de bani. Daca nu era vorba, Sishanov nu venea ca investitor in Moldova. Nationala Moldovei e cel mai comercial la moment proiect.
    Dar din start batalia nu sa dat pentru un meci, ci pentru toate meciurile.

    Mi-a placut cum sa prezentat Ruslan Berzoi la emisiune. Balint la inaltime. O emisiune foarte buna a iesit Sandu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune