Adevărul doare. Mai bine mințit, dar fericit

foto: presasportiva.com
Ultimele evenimente din fotbalul nostru au fost eclipsate de eliminarea prematură sau poate chiar subită a Argentinei, dar și a Braziliei încă din sferturile de finală ale Copei America. Faptul că Dobre și Gamezardașvili au fost excluși din lotul Daciei după rușinea cu Zestafoni pare să nu mai intereseze pe nimeni, chiar dacă fundașii au fost dați afară pentru că ar fi trântit meciul cu georgienii. Nu. Brazilia n-a marcat 4 lovituri de departajare în meciul cu Paraguay! Asta e adevărata știre. Și nicidecum faptul că cei de la Dacia, cu precădere antrenorul principal, prostesc pe toată lumea afirmând că Dobre și David sunt în lot. Și asta în timp ce Dobre a declarat pentru un post de televiziune că a plecat de la Dacia și că este în căutarea altui loc de muncă.
În mod normal, declarațiile făcute de Dima Sandu la Arena de duminică ar fi trebuit să întoarcă fotbalul nostru cu picioarele în sus. În mod normal. Numai că noi trăim într-o țară nenormală, cu oameni surzi or muți. La ăștia nu trebuie să le spui nimic. Sau mai bine zis nu trebuie să le spui adevărul. Lor le place minciuna. Moldovenilor le place când îi minți. Când le spui că totul e roz și viața e frumoasă. Când îi lauzi, chiar dacă greșesc. Când ești fățarnic cu ei, chiar dacă știu că le-o tragi pe la spate. Promite-le tot și te vor iubi, chiar dacă nu-ți vei respecta promisiunea.
Jucătorii Daciei au avut promisă o primă uriașă pentru câștigarea campionatului. Și ce credeți că s-a întâmplat? Nu au luat nici jumătate din ce li s-a promis. Cum credeți, de ce? 
Am citit un comentariu la postarea anterioară: în toate campionatele se fac blaturi. Este adevărat. Ba chiar și la campionate mondiale sunt meciuri trucate. Depinde cât de mari sunt interesele și ce persoane sunt implicate. La noi sigur piramida ajunge sus de tot. Altfel nu-mi explic de ce organele abilitate și-au pus tampoane în urechi. Ivan Goncearuc de asta a renunțat la blog. De asta voi renunța și eu să mai vorbesc despre blaturi. Pentru că oamenilor NU le place să știe adevărul.

Comentarii

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. TOTI CONDUCATORII FODBALULUI DIN REPUBLICA MOLDOVA IS PIRIDURKI!!NUMA LA NOI SI IN "NASA RASA"-I ASA FUDBOL 'LEA!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.youtube.com/wat​ch?v=vNLzlQz-g1U----------​----Rededic melodia tuturor conducatorilor fodbalului din RM,aceasta a fost felicitarea mea p\u ei de anul nou,le-o rededic,au meritat-o!!RACORITIVA MULT PREA RESPECTATII NOSTRI conducatori!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Si fiinca ca v-ati referit,d-le Grecu la intrega societate,vreau si eu sa-mi expun parerea si despre conducatorii nostri politici.Situatia e asa.1.cei din AIE2 se sfadesc de la acceea cine dintre ei o sa fure capicele de la intreprinderile de stat.2.De cealalta parte Voronin si prietenii lui ii arata cu degetul.Stau eu si ma minunez:cit de slabi la minte-s vojacii nostri????? Situatia e asa:.1.Americanii si europenii sint gata sa dea 1mlrd $ gratis si 1mlrd si ceva de dolari cu un procent foarte mic(0.2 sau asa ceva),ca ajutor p\u RM care a avut conducere comunista.2.Da a nostri stau si se scarpina de Franzeluta si Moldtelecom))((Nu tebu multa minte ca in situatia actuala,in functia de presedinte al statului sa fie ales Rosca.1.Comunistii ar ceda puterea fiind convinsi ca"nu vor fi calcati pe coada".2.Tara ar avea fata de tara proeuropeana,fiinca Rosca in afara ca e prieten ca Voronin,mai e si roman,proeuropean,prooccidental.Nu ma interesaza politica asta a lor,vreau ca in RM sa vina mai usor banii europenilor si cei ai americanilor,sa se repare drumurile(cu asa bani se pot repara aproape toate drumurile din tara).Da vojacii ăstea a nostri in loc sa se gindeasca cum impreuna "sa prinda taurul",stau si si sfadesc de la oase.Traim in Moldova...

  RăspundețiȘtergere
 6. Slavik, pe ei ii intereseaza propria gura, nu gurile flamande ale oamenilor. Isi umplu buzunarele, dar tara ramane in mizerie. Maine ei vor pleca cu ceva, iar tara va reveni comunistilor, plina de saracie. Mizerabili.

  Sandu, iti propun sa scrii si despre politica. Sunt sigur ca iti ca reusi mult mai bine decat la majoritatea expertilor independenti platiti de Filat sau Plohotniuk

  RăspundețiȘtergere
 7. Sandu nu ceda, lupta pentru adevar, si informeazane si pe noi, ai tot respectul moldovenilor adevarati

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon