Oameni buni, treziți-vă!

”Singurul lucru de care are nevoie răul pentru a triumfa este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
La noi majoritatea oamenilor buni nu fac nimic. Nu fac pentru că sunt bine crescuți sau poate că sunt fricoși. Mai degrabă au o mentalitate ”incorectă”. Toți acești factori permit răului să înflorească. 
În România Federația a exclus Universitatea Craiova din toate competițiile. Sigur, și eu regret că o echipă cu tradițiile Craiovei a ajuns aici. Dar cum altfel să-i oprești pe toți acești mititei care au împânzit fotbalul, care s-au aruncat asupra fotbalului ca niște lupi turbați. Care rup tot ce le iese în cale, dar mai grav - transformă oamenii în sclavi și sfidează orice lege scrisă sau nescrisă. 
Mă întreb când oamenii buni de la noi se vor trezi și vor începe să se miște, să facă ordine, curățenie. Începând de la politică și terminând cu fotbalul.

Comentarii

  1. Careva deacum sau trezit---""Despre acest fapt a declarat astazi fostul patron al FC Dacia in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a mentionat ca sarcina minimum pentru sezonul care urmeaza sa inceapa - este ocuparea unui loc de frunte in campionatul republicii, iar sarcina maximum - cucerirea medaliilor de aur. In acelasi timp Shishkanov a subliniat ca are incredere totala in Sergiu Stroenco si considera ca acesta, in calitatea sa de antrenor, este capabil de atingerea scopurilor propuse.


    Adlan Shishkanov a chemat mass-media la ocuparea unei pozitii mai active si la punerea in discutie a problemelor acute din fotbalul autohton, la eliminarea indiferentei vizavi de procesele negative, altfel riscam sa ajungem la timpuri cel mai iubit sport, va degrada complet, iar competitia din divizia Nationala a Moldovei la fotbal va fi lipsita total de interes.


    O solutie in acest scop ar fi constituirea unei Ligi profesioniste de fotbal, insa crearea acesteia este tergiversata.


    - Participind activ la actiuni organizationale privind elaborarea setului pentru proiectul Ligii profesioniste moldovenesti, nu am tins niciodata la a crea o structura supusa mie, precum nu am urmarit nici satisfacerea unor scopuri personale - a declarat Shishkanov - Sa conduca Liga chiar si reprezentanti propusi la initiativa Sheriff-ului, dar sa avem ca rezultat fapte practice si constructive, iar conducatorii Ligii sa poarte raspundere pentru activitatea sa."" --unde-i domnul Primovici cu contestarile??!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie greata de guvernantii nostrii, miste ratati incapabili sa faca ceva pozitiv pentru propriu popor. Cum 2+2=4 este evident ca sishanov e criminal, nu are nimic sfint in el. Cine din moldoveni coloboreaza cu el sunt niste lepadaturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu de ar gindi macar 20% din toti moldovenii ca tine, eu cred ca eram acum ca nivel de cultura trai ca, Germania, Japonia. Cei care te critica ne avind interes de la sihanov sunt niste Boi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune