Publika transmite astăzi meciul verii

Publika TV va transmite astăzi în direct de la Tiraspol cel mai important meci al verii, Supercupa Moldovei la fotbal în care se întâlnesc deținătoarea Cupei, Iskra Rîbnița și campioana Dacia Chișinău. Meciul va începe la ora 19.00.
În premieră, Supercupa va reveni unei alte echipe decât Sheriff, singura formație care și-a trecut până acum în palmares acest trofeu. Un meci istoric pentru fotbalul moldovenesc și din cauză că atât Dacia, cât și Iskra n-au mai jucat până acum cu Supercupa pe masă, Dacia câștigând pentru prima dată în istorie campionatul, iar Iskra - Cupa. 
Publika TV vă pregătește astăzi transmisiuni din oră-n oră de la stadionul Sheriff din Tiraspol. Voi fi alături de colegul meu Vitalie Maistru la Tiraspol, de unde voi avea câteva ediții speciale dedicate Supercupei Moldovei. Prima dintre acestea va fi de la ora 14.00, a doua de la 18.30 (înainte de meci), în jurul orei 19.45 (la pauză), plus, decernarea trofeului de la sfârșitul partidei.
Stai astăzi toată ziua pe Publika pentru a urmări cel mai important eveniment fotbalistic - meciul pentru primul trofeu din noul sezon.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune