Publika TV va transmite în direct Supercupa Moldovei


Publika TV va transmite în direct Supercupa Moldovei la fotbal, Iskra – Dacia. Meciul se va disputa vineri, 8 iulie, la Tiraspol, de la ora 19.00. Acesta va fi al doilea meci transmis în direct de Publika TV, după partida Dacia – Zeta din preliminariile Europa League de vara trecută.  
Deținătoarea Cupei Moldovei, Iskra Rîbnița și campioana Dacia Chișinău vor disputa Supercupa Moldovei peste o săptămână. Vă reamintesc de faptul că aceasta va fi prima Supercupă care este pusă în joc în ultimii 3 ani. Și asta pentru că în 2009 și 2010 Sheriff Tiraspol a câștigat atât Cupa, cât și campionatul, respectiv, conform regulamentului intern, meciul pentru Supercupă nu avea cum să se dispute.
Publika TV a ajuns la un acord cu Federația moldovenească de fotbal pentru a prelua drepturile exclusive de televizare a Supercupei 2011 pe teritoriul Moldovei. O mică remarcă: în Transnistria partida va fi transmisă de postul de televiziune tiraspolean TSV.
La fel cum a fost și acum un an, când Publika TV a transmis meciul Dacia – Zeta din preliminariile Europa League, singurul post de televiziune de știri vă pregătește un program amplu de mediatizare a evenimentului, care va include ediții speciale de la Tiraspol în ziua meciului, știri despre echipele care-și vor disputa Supercupa, respectiv Iskra și Dacia, plus meciul, în direct, pe 8 iulie, de la ora 19.00.
Așadar, Supercupa Iskra – Dacia se vede doar la Publika. Voi reveni cu alte detalii.  

Comentarii

  1. in sfirsit la alt post de televiziune,caci la moldova1 au un comentator cu care adormi inainte de a incepe meciul.Bravo Publica sunteti...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon