Radio Moldova fără sport

Conducerea Companiei publice Teleradio Moldova a decis că postul public de Radio nu mai are nevoie de sport și i-a concediat pe cei doi jurnaliști sportivi angajați, Ion Andriuță și Liubomir Madan. ”Găsiți-vă altă slujbă”, le-a spus președintele TRM, Constantin Marin celor 2 jurnaliști, fără alte explicații.
Astfel, cronicarii care aduceau sportul în localitățile amplasate departe de Chișinău, unde nu se vede și nu se aude altceva decât TRM-retro, au rămas pe drumuri. Ion Andriuță, după 23 de ani consacrați radioului de perete și Liubomir Madan, ajuns și el la 11 ani petrecuți în dealul Schinoasei. Ultimul spune că decizia ar aparține directorului Radio Moldova, Alexandru Dorogan, pe care, personal, îl credeam demult la pensie.
Ce știu despre sport cei 2 mega-conducători de TV și radio, Marin & Dorogan? Și ce mega-sondaje au făcut aceștia de au decis în locul meu și în locul altor câteva sute de mii de moldoveni care iubesc sportul și din buzunarul cărora ei, M&D, își ridică salariile fabuloase, că unul dintre domeniile importante ale omenirii nu merită măcar 2-3 minute din zi la super-mega-radioul național, care, de altfel, este imposibil să-l asculți, atât de penibil. 
Eu nu mă pricep la politică. În schimb înțeleg câte ceva din sport și presă. Cu sportul stăm prost de tot. În 10 ani vom visa ultimele medalii pe care le câștigăm acum, consecință a bazei care s-a pus din perioada sovietică. N-ascultați ce spune ministrul Cebanu. El tre să-și motiveze funcția. Sportul național e în mare-mare ra.at. Iar de vină sunt doar cei care ne-au condus țara în ultimii 20 de ani, inclusiv actuala conducere. Își bat joc de sport, își bat joc de oameni cu și prin TRrrrrrrM-ul care pășește pe loc, la fel, de 20 de ani.     

Comentarii

  1. Guvernantii isi bat joc nu numai de sport, da apsolut de toate domeniele tarii, baga in functii de conducere niste "destepti ca si ei"

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal, consider o mare bataie de joc fata de cei doi.

    RăspundețiȘtergere
  3. In mod normal ar trebui sa fie vanati de celelalte posturi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune