Ivan Goncearuc și Ion Poalelungi vin azi la Arena

Jurnalistul Ivan Goncearuc și ex-directorul echipei Rapid Ghidighici, Ion Poalelungi sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.
Vom aborda 3 subiecte: scandalul Luchianov, pariurile din fotbal și etapele DN de săptămâna aceasta. 
Daca ai întrebări, pune-le în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebare p\u toti(inclusiv si d-lui Grecu,si celor care vor interveni telefonic):Credeti ca Pactul Public,propus de catre presedintele CSCA-Rapid,conducatorilor cluburilor,ar putea schimba starea lucrurilor in fotbalul din RM,sau macar ar porni lucrurile pe o cale normala??? P.S.Cred ca daca ar fi cu adevarat PUBLIC,ar fi un prim pas,mic,dar totusi un pas spre o stare normala a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca o intrebare:Ce sa intimplat la mecuil de astazi Olimpia-Nistru??cind am pornit translatia era minutul 77 dar deja toti paraseau terenul(pe jucatorii ambelor echipe ii aplaudau,dar pe arbitri,ca de obicei,"ii bagau si ii scoteau"))))sau chiar ceva mai mult ca de obicei)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca una:La sfirsitul meciului Iskra-Stal - CSCA-Rapid,un jucator de la Rapid,in centru terenului,trecind prin fata arbitrului central,a scuipat innaintea acestuia "a lea (Sosnovschi,Chiseleov)",se pare ca a devenit la moda))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu, stii regulile de la bookmakeri spun ca daca meciul se intrerupe pina la min 75, banii se intorc... si pe Olimpia era in jur de 1.7)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca sunteti partinitori si neobectivi..ca de obicei .Aveti ce aveti cu d-ul Kiselev.Asa ca mai am o intrbare ,tot p\u toti:Cea ati fi facut daca ati fi fost in locul d-lui Kiseleov,adica un presedinte de club care investeste....si are parte de un asfel de "arbitraj"???Eu,de exemplu,m-as fi adresat instantelor uefa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mi-ati raspuns dar din emisune am inteles:1.D-ul Grecu,ar fi vindut "po desovke
    " echipa inca din vara si s-ar firetras fara nici un fel de scandal.Intr-o liniste absoluta.2.D-ul Goncearuc,ar fi lasat sa joace echipa p\u public pina ar fi retrogradat si inca si dupa-la fel "foarte demn".Dar cine stie..?poate cistiga atitia bani din pariuri in cit ISI PERMITE.3.D-ul Chirinciuc ar fi procedat la fel ca si d-ul Kiseleov.4.De la celalalt invitat nu am inteles nimic clar:"ce-a vorbit??despre ce a vorbit??"(poate daca revad emisiunea in reluare inteleg,cine stie...)In rest,emisiunea - destul de partinitoare si dezechilibrata,ca de obicei de fapt.P.S. la faza ceea cu "fifti-"mifti"" chiar am ris...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune