Racii. Cu prima literă "d"

Este trist că unii oameni din fotbalul nostru direcţionează privirile oamenilor către alte probleme mai mici, cum ar fi greşelile de arbitraj, acoperind astfel adevărata şi cea mai mare problemă a fotbalului moldovenesc - pariurile şi meciurile trucate. 
De ce se întâmplă asta? Pentru mine există o singură explicaţie: cei care doresc să sustragă atenţia de la meciurile trucate sunt, de fapt, cei care le şi organizează. 
Iar organizatori sunt patronii şi conducătorii de cluburi. Anume ei sunt cei care trag fotbalul înapoi. Nu Federaţia, nu arbitrii şi nu presa, cum încearcă să ne convingă unii "experţi".

Comentarii

  1. Iar casele de pariuri sint saci fara fud...sa presupunem ca sunt un proprietar de club si pariez 50 000 euro la un coeficient de 25 si imi cistin milionul.Procedez la fel de inca vre-o 50 ori si pot sa ies la pensie!!!Iar daca la fel procedeaza inca vre-o 10 oameni atunci de unde au casele de pariuri bani ca sa se achite cu noi????????Poate si casele de pariuri sint ale patronilor???Poate asa "se spala banii"???Dar si pe cistigrile de pariuri se plateste impozit...Poate am cunoscuti la fisc??? atunci de ce sa mai umblu pe la casele de pariuri???poate imi plac aventurile???))))Meciuri trucate de patroni sint:1.anul trecut Olimpia si Dacia au avut nevoie una de cupa alta de campionat,si au convenit(poate si indirect) sa imparta victoriile rational(dar aceste miecuri nici nu se dadeau la casele de pariuri).2.anul trecut ultimul meci dintre Milsami si Rapid,Rapid nu avea ce pierde iar p\u Misami erau foarte pretioase acele 3 puncte(p\u a ajunge in cupele europene)asa ca a convenit cu cei de la Rapid.3.Costuleni a mai pariat pe detalii(scor prima repriza,adoua...)in meciurile pe care nici nu aveau cum sa le cistige(poate printr-o minune),iar drept urmare a "politicii" lor anul acesta au toate sansele sa retrogradeze.4.Dacia a cadonat primul mieci Zimbrului p\u ca era ziua de nastere a d-lui Sishanov,care a fost nu cu prea mult timp in urma patron al Daciei(iar in urmatorul meci nu cred ca Dacia va mai face cadouri).5.Sf.Gheorghe a cedat in fata Zimbrului(si cred ca o va mai face)p\u ca d-ul Sishanov ia inprumutat bani d-lui Renita ca acesta sa mai poatamentine echipa in viata.De ce cred ca va mai ceda meciurile Zimbrului?p\u ca se afla la mijlocul clasamentului,nu lupta p\u cupele europene - si nu are d-ul Renita de ce sa-si strice relatiile ci d-ul Sishanov.6.fc Tiraspol a cedat ultimul meci Sherifului cam din aceleas considerente ca in czul Zimbru - Sf.Gheorghe.7.anul trecut Academia ceda in fata Daciei deoarece Dobrovolski e unul din fondatorii si sponsori Academii,anul acesta nu e la fel,Dobric s-a despartit de Academia.Arbitri cumparati:intrati pe siteul Olimpiei - gasiti o sumedenie de dovezi.Anul trecut,Milsami era lidera la cumparat arbitri,iar schema era aproximativ asa:unul dintre jucatorii de la Milsami isi primea salariul grasut,iar taticul lui care lucra la FMF,intr-o srtctura importanta,aranja totul.Aranja chiar si in asa mod ca arbitrajul incorect sa fie si in mieciurile in care echipa Milsami nu participa,dar se facea in asa mod ca sa convina echipei Misami..

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre toate astea stia si d-ul Ceoban Pasca(care ulterior a fost si premiat de Uefa p\u faptele sale).Acest Pasca,care ar fi trebuit sa faca adevarata ordine in fodbalul din Moldova,isi lua si el partea lui de bani de la cei care cumparau arbitri(in special cluburule Sherif si Milsami).Si acest Pasca ducea si duce o lupta apriga contra celor care nu doresc sa mituiasca arbitri(pe Chiseliv la exclus si din comitetul executiv,innafara ca la mai amendat de citeva ori).Deci avem doua grupuri de echipe:.1.Seriff si Milsami - echipe care pe linga faptul ca mai fac blaturi ca toata lumea,dar pe linga astea mai si achta taxe la FMF,prin arbitraj(aceste echipe au si de unde,au bani Sherif are rezerve obtinute din evoluarile anterioare din cupele europene,iar Misami- de la d-ul miliardar Sor(anul acesta clubul Milsami a fost schimbat de Dacia,deoarece d-ul miliardar Stati a revenit la Dacia,iar d-ul Sor a inteles ca ceea ce facea El in memoria tatalui sau,era de fapt foarte urit.2.Celelalte echipe care nu dispun de foarte multe finante in cit sa-si permita sa intretina federatia.Iar dumneavoastra,d-le Grecu,anul trecut ati tot aparat orbeste Milsamiul care era cel mai mare cumparator de arbitri,si vad si in ziua de azi ati ramas cam la fel.Dar e si de inteles,d-ra va ocupati tot ceea ce tine de partea media de la Milsami.Asta e d-lor!!!Nu uitati:FOTBALUL E P\U PUBLIC!!iar in fata publicului SINTETI C-AN PALMA..de aceea si nu vin spectatori la la mieciurile din DN,spre deosebire de meciurile nationalei,in care uneori e foarte clar ca nationala va fi invinsa,in alte cazuri e foarte clar ca nationala va invinge (de exemplu:mieciul cu San Marino,San Marino fiind un adversar neprincipial si foarte slab,iar in tribune apoximativ cu vre-o 9000 spectatori).La nationala(datorita d-lui Balint)se fac mai putine PROSTII de cit in DN,de aici si fregventa la miecuiri.Iar DN se afla intr-un cerc vicios:se pare ca regula in orice organizatie ar fi trebuit sa fie facuta de conducere,iar in DN,ca si in diviziile inferioare organul de conducere e Comitetul Executiv,care e organizat din aceeas conducatori de cluburi care fac PROSTII...Daca,sa presupunem,ca ar fi fost conducatorii cluburilor din DN mai intelepti ca ceilalti conducatori di fotbalul din RM,s-ar fi putut organiza desinestatator in LPF(p\u ca au tot dreptul),dar se pare ca marea majoritate din ei sint la fel ca marea majoritate din toti conducatorii fodbalului din RM.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am mai precizat în comentariile unui articol recent că unele meciuri sunt dubioase (Milsami-Nistru) !!! Dar ţin să argumentez că precum într-un stat fărădelegile sunt controlate şi pedepsite de justiţie, aşa şi-n fotbal - Federaţia este şi trebuie să fie responsabilă. Uitaţi-vă în alte campionate - ai blatuit - retrogradare (excludere) şi amendă usturătoare !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. romantica mie tristetea si inima,romantica e viata mea...http://www.youtube.com/watch?v=d1nGYCrzcEE

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=QlmKQAHAw28

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=gGnXdpHrk4o&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce sa spun?...lincul anonimului 27 octombrie 2011, 12:04 e foarte actual.Situatia lucrurulor din DN nu poate atrage atentia microbistilor...Desi si cel cu Lazariuc e la fel de actual..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca la mijloc sunt implicate casele de pariuri. Fotbalul moldovenesc se bucura de prea putina popularitate pentru a atrage in acest joc murdar casele de pariuri. Cred ca mai curand e vorba de anumite orgolii (si prostii)ale unor sefi de club care vor sa obtina titlul de campion pentru a atrage finantari in participarea echipelor respective in cupele europene (mai bine zis in preliminariile cupelor europene).

    RăspundețiȘtergere
  9. doamne fereste ce eroi anonimi avem. pute a clanului Efros pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Efros nu mai are nimic cu Pasca.
    Iar anonimul care scrie romane aici este platit de Siskanov, asa de la o posta se vede.
    Cei care sint departe de fotbal trebuie sa stie ca Cebanu nu are nimic comun cu blaturile. O sa vedeti asta in scurt timp. Sandu scrie corect ca presedintii si conducatorii de cluburi sint cei care distrug fotbalul. Degraba vor incepe si la noi arestarile. Degraba

    RăspundețiȘtergere
  11. Pavel Ciobanu e cel mai bun presedinte de federatie. Daca vine altul se alege praful din fotbalul vostru. Trebuie sa fii orb sa nu vezi asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. p\u anonimul de la 28 octombrie 2011, 06:38 - sigur ca cel care scrie romane e platit de Sishanov..De ce ar mai fi scris de Dacia-Olimpia de anul trecut,de Dacia-Zimbru si Zimbru-Sintii de anu acesta....Pasca tu chiar crezi ca in jur sint numai prosti??))))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Pavel Ciobanu stie sa mentina echilibrul in fotbal. Daca era altul demult se impuscau pe la noi. Plus la toate sa nu uitam de lucrurile care ramin in urma lui Ciobanu - Centrul de pregarire a selectionatelor din Vadul lui Voda, zeci de terenuri artificiale, sediul Federatiei si zeci de echipe ajutate sa nu moara de saracie.
    Pentru ca fotbalul sa se dezvolte mai trebuie sa se miste si altii, nu numai presedintele Federatiei.
    Daca Federatia va fi preluata de oamenii lui Siskanov s-a terminat cu fotbalul nostru. Asta o sa fure tot si o sa dispara, asa cum a facut peste tot pe unde a fost.

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. Bani din pariuri pe Diviyia nationala se fac. Sume foarte mari. Asta e sigur. Cei care au incercat sa aduce argumente infantile cum ca nu s-ar face sunt ori naivi ori platiti.

    2. Pavel Ciobanu este cea mai buna candidatura la presedentia federatiei. Alta nu este. Cei care arunca cu vorbe defaimatoare sunt sau foarte departe de a cunoaste activitatea federatiei (sunt majoritatea), sau sunt platiti.

    3. Nu-mi pasa daca cineva e de acord cu ceea ce am scris eu mai sus, doar ca, din fericire sau din pacate, personal cunosc foarte bine ambele domenii puse in discutie.

    Bine punctate aceste rinduri scrise de Sandu. O zi buna prietene.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu cred ca"anonimul care scrie romane aici" e platit de Sishanov.Sishanov are trei echipe,dintre care doua ca si cum sint in cupele europene.Deja se intelege omul bine si cu arbitrii,mai cistiga si din pariuri(daca e sa credem in ceea ce spune Goncearuc)- de ce ar mai avea nevoie acest Sisa de LPF??ca sa-si imparta banii cu Costuleni???Sa fim seriosi...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune