Arena. Totalurile anului sportiv 2011

Comentarii

 1. Salut Sandu,ai anuntat ieri la emisiune ca sint unul dintre castigatorii concursului,insa nu sint deocamdata in Moldova,pot face mai tirziu rost de carte?

  RăspundețiȘtergere
 2. Sigur. mai mult decat atat, am decis sa dau tuturor celor 5 persoane pe care le-am nominalizat in emisiune cate un set din 5 carti de Ioan Chirila. Le gasiti la receptie, la sediul Publika TV (moldexpo, pav.5)

  Cer scuze celor care au venit dupa premiu luni dimineata. Cartile au fost aduse abia luni seara. Asa ca le puteti prelua in orice zi.

  La multi ani si sarbatori fericite!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc pentru raspuns.
  La multi ani si sarbatori fericite si tie!

  RăspundețiȘtergere
 4. MULŢUMESC FRUMOS pentru cărţi, Sandu! Sunt o adevărată comoară! Doar citind "Maratonul meu" a fost suficient să înţeleg că Autorul a văzut o mulţime în lumea aceasta şi trebuie să-i fim recunoscători că a avut răbdarea şi chibzuinţa de a-şi înşira amintirile pe hărtie!

  5 cărţi minunate - scînteia a sărit - vom "vîna" şi celelalte volume de azi încolo...!

  Mulţumesc şi Sărbători Fericite!!!
  Nicu U.

  RăspundețiȘtergere
 5. Domnule Grecu, pe cine aţi vedea în postul de ministru al tineretului si sportului. Nu aş vrea să vă provoc spre discuţii politice, spre să fiu înţeles corect.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mircea, eu am scris cu un an in urma aici: http://sandugrecu.blogspot.com/2011/01/vadim-vacarciuc-cat-nu-e-prea-tarziu.html

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării