Petru Efros și Marin Mitran vin azi la Arena

Impresarii Petru Efros și Marin Mitran (foto) sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV.

Subiecte: Etapele 21 și 22 ale Diviziei Naționale. 
Un fotbalist din ”Generația de Aur” a României va antrena în Moldova.
Scandalul Cojuhari - Dobrovolski și alte subiecte fierbinți.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”. Cele mai bune întrebări vor fi adresate în direct.

Comentarii

  1. DomnuleMitran,de ce nu ma sunteti pa la pe la Milsami?.2.Merg vorbe ca Sishanov si mai bgat nasul si pe la milsami?.!

    RăspundețiȘtergere
  2. ok, domnul Cojuhari si-a exprimat punctul de vedere in emisiunea precedenta si tu declari ca vei aborda scandalul dintre Cojuhari si Dobric cu impresarul Efros, care cu siguranta il va critica pe timonierul Daciei, si Marin Mitran care nu are nimic cu aceasta altercatie verbala izbucnita recent. Sincer, asteptam sa vina domnul Dobrovolschi in studiou, dupa numeroasele acuzatii aduse daciei cu blaturi, produse deja de vreo 2 luni,care sunt si in continuare nimeni de la dacia nu a fost contactat la emisiune. parerea lor nu conteaza si ei nu au nici o tangenta cu ceea ce are loc pe scena fotbalistica a moldovei. asa e? cu siguranta ca nu, dar asa reiese. l-ai invitat de cate ori pe dima sandu, care acuza inclusiv clubul dacia si nu vine nimeni NICIODATA de la dacia in direct. Sandu, imi pare rau, te credeam mai profesionist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Dacia au fost invitati in studio, insa nu au dorit sa vina. Eu sper ca in timp se vor razgandi. Astazi cel putin vom discuta prin telefon cu presedintele clubului.
      Iar Dobrovolski mi-a promis ca vine la una din emisiunile viitoare.

      Ștergere
    2. Cei de la Dacia au fost invitati in studio, insa nu au dorit sa vina. Eu sper ca in timp se vor razgandi. Astazi cel putin vom discuta prin telefon cu presedintele clubului.
      Iar Dobrovolski mi-a promis ca vine la una din emisiunile viitoare.

      Ștergere
  3. Intrebari p\u ambii invitati:.1.Ce parere aveti refeitor la cum stau lucrurile in DN,si cum credeti ca ar trebui sa continuie ele? Ce credeti ca va urma..???.2.Ce parere aveti despre prestatia a fc Olimpia in a doua jumatate a campionatului ?.3.Daca cunoasteti cumva,citi bani cistiga anual cluburile din DN pe transmiterile online,chair si asa cum sint ele..?in Romania,de exemplu fiecare club din Prima Liga cistiga cel putin cite 1 mln de euro anual - la noi cistiga macar cite vre-o 5 mii euro?.4.Ce parere aveti despre aceea ca in Romania arbitrii meciurilor sint cunoscti cu doua ore innaite de inceputul partidelor,iar la noi innainte cu vre-o doua zile ??.5.Cum credeti are sanse fotbalul in Republica Moldova sa ajunga cindva macar "la nivelul gleznelor" fotbalului din Romania sau Ucraina.

    RăspundețiȘtergere
  4. cum credeti MILSAMI ARE SANSE SA JOACE IN LIGA EUROPEI CU ASA JUCATORI ? CUM VA PARUT MECIUL DE AZI DINTRE COSTULENI SI MILSMAI ORHEI ? SANDULE INTREEABAL PE DOMNU MITREAN DACA MILSMAI NU E CONDUSA DE SISHANOV LA MECIURILE CU DACIA SI SERIFF ? PAREMNISECA AICI STA CEVA MAI ALES CA LA MILSAMI JOAKA SOSNOVSCHII >..............si de ce nus e pune inteeaba ca la ORHEI sa se consdtruiasca un terend e fotbal din toate punctele de vedere ma refer pu standartele europene eu socot ca la orhei este posibilitate d econstruit un teren de fotbal si cu multe tribune ..... in primu rind e sub codrii orheiului .....ar fi super un stadion pu nationala moldovei ca sa joace toate meciurile la orhei in primu rind la orhie oamneii iubesc fotbalul ,in al doilea rind sunt 45de km de capitala nu e departe de loc ...

    RăspundețiȘtergere
  5. O întrebare pentru domnul Marin Mitran: 1. Dacă mai colaborează cu Milsami Orhei şi dacă el este implicat în aducerea la Rapid Ghidighici a lui Ionel Ganea. Inclusiv ce jucători vor mai veni la echipa din Ghidighci. 2. Va reuşi Milsami să repete performanţa de anul trecut de a juca în Cupele Europe şi ce crede despre Sergiu Celşcenco? Pentru Petru Efros: Care este soarta lui Viorel Frunză?

    RăspundețiȘtergere
  6. domnule Efros veti candida la functia de presedinte al federatie in viitorul apropiat cind vor avea loc alegerile?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune