Mesaj pentru Stroienco

S-a creat impresia că Serghei Stroienco o face pe eroul după victoria din campionat cu Sheriff și nu recunoaște că, de fapt, meciul pierdut în Cupă este mai important pentru Zimbru, decât cel câștigat în campionat. Și asta pentru că indiferent de meciul de campionat cu Sheriff, Zimbru oricum și-a asigurat practic locul 3, în timp ce eliminarea din Cupă a lăsat cel mai titrat club din capitală fără trofeu în acest sezon. 

De ce atunci antrenorul Zimbrului se rățoiește? Sau mai bine zis a făcut-o pe mitocanul după eliminarea din Cupă? Eu zic că ieșirea nervoasă a lui Strienco nu are nimic cu felul lui de a fi. Pur și simplu, de când s-a făcut antrenor, fostul internațional încearcă din răsputeri să-l imite pe fostul său șef, Igor Dobrovolski. Și cum des se întâmplă a ales partea cea mai proastă de a-l copia pe idolul său - relația încordată cu presa. Pentru mine un astfel de comportament al lui Stroienco este cel puțin nefiresc, chiar caraghios, cunoscându-l de mult timp și știind că, de fapt, el este o persoană mult mai pașnică și omănoasă.

Sigur, fiecare din nou încercăm să preluăm la un moment dat un anumit model de a fi. Atâta doar că Stroienco nu și-a ales imaginea corespunzătoare. Măcar din simplul motiv că Dobrovolski este el însuși, așa cum este, chiar și atunci când mitocănește o face cu carismă, astfel încât nu poți să te superi pe el nici măcar atunci când jignește. În timp ce Strienco este fals, iar asta se vede de la o poștă, respectiv comportamentul lui stârnește antipatie și disgrație.

L-aș sfătui prietenește pe Stroienco, dacă îmi permite, să fie el însuși, pentru că este un om simpatic atunci când este așa cum îl cunosc oamenii, nu cum vrea el să pară că este. Fii simplu și lumea îți va fi aproape (Будь проще и люди к тебе потянутся). Parcă așa sună un proverb rusesc.

Comentarii

  1. Banii schimba oamenii..."Și asta pentru că indiferent de meciul de campionat cu Sheriff, Zimbru oricum și-a asigurat practic locul 3..." - asigurat !?? Zimbru e mai slaba de cit Iscra Olimpia si Milsami - echipe cu care urmeaza sa dispute partide,iar cu Dacia pierd chiar de vor ori nu vor.Gata s-au terminat sfintii si academiile..!! - asa ca stati binisor!!cu asa un lot e foarte devreme de vorbit de un loc 3 asigurat..desigur daca nu se mai fac careva scheme....P.S.Milsami din cite am inteles vrea "sa incerce marea cu degetul"in cupa...sa vedem..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect a spus Sandu "Zimbru si-a asigurat practic locul 3"...Coboriti cu piciorele pe pamant, care Iskra,Olimpia sau Milsami? Maximum la ce pot spera ele asta-i o egalitate ori chiar credeti ca echipa care in 25 de etape are doar 3 infringeri, acum cu opt etape inainte de finalul campionatului va pierde acel handicap de 10 puncte? Fiti mai seriosi! Mai multe sanse are Olimpia sa ajunga pe locul 4 decat Iskra sau Milsami pe trei.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune