Știri pe care nu le vezi la TV și nu le afli din presă. Frunză antrenor la Veris. Cmit demis de la Dacia!

Nu o dată am spus că avem o presă sportivă mai mult decât modestă. M-am săturat să mă uit la știri preluate de la posturi străine de televiziune. Singurul buletin de știri sportive pe care îl urmăresc astăzi cu plăcere este cel de la Euro TV, realizat de Sergiu Carauș. În rest, copypaste, varză.

Iar știri sunt. Cu carul. Știri din Moldova, despre care vreau să știu. Iată câteva dintre ele despre care n-am văzut să se vorbească sau să se scrie.

Ruslan Cmit, directorul FC Dacia a fost demis imediat după înfrângerea cu Olimpia Bălți. Deocamdată nu se știe cine-i va lua locul. După ce Dacia a pierdut primul loc în clasament la club au intervenit mai multe schimbări, care, însă, se țin în mare secret.

Igor Ursachi nu mai este antrenor la Veris Drăgănești - echipa minune din Divizia B. Ursachi a plecat nu după altercația pe care a avut-o cu Vasile Carp, directorul sportiv, dar la 2 zile de la incident, fiind demis de patron.Veris este antrenată acum de 2 antrenori în devenire: Viorel Frunză (foto) și Alexandru Tracalov (ex-jucător la Dacia Chișinău).

De la Veris a plecat și fostul internațional Alexandru Golban.

Echipa Mipan Voran din Divizia A își va înceta activitatea la sfârșitul acestui sezon. Patronul clubului a anunțat jucătorii să-și caute alte angajamente, pentru că echipa nu va mai exista din lipsă de bani.


Comentarii

  1. Cea ce tine de Mipan Voran era si de asteptat, am trecut si eu pe acolo si stiu destul de bine care era situatia...trist dar adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandule!!! Kmit se scrie dar nu Cmit!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. http://www.fcdacia.md/management/ruslan_kmit a scris Kmit

      Ștergere
  4. E greu cu presa in general in ziua de azi!

    RăspundețiȘtergere
  5. atat timp cat nu exista interes din partea publicului, comparati ratingurile din romania, FOTBAL – LIGA I / Antena 1 AUDIENTA 11%
    FOTBAL – CUPA ROMANIEI / Sport.ro 9.5%
    FOTBAL – UEFA CHAMPIONS LEAGUE / TVR 1 10.1%
    PATINAJ ARTISTIC / TVR 2 3,2%
    BOX / Pro TV 7,7%
    CE MECI LA NOI POATE CONCURA LA AUDIENTA CU CHAMPIONS LEAGUE?

    RăspundețiȘtergere
  6. atat timp cat nu exista interes din partea publicului, comparati ratingurile din romania, FOTBAL – LIGA I / Antena 1 AUDIENTA 11%
    FOTBAL – CUPA ROMANIEI / Sport.ro 9.5%
    FOTBAL – UEFA CHAMPIONS LEAGUE / TVR 1 10.1%
    PATINAJ ARTISTIC / TVR 2 3,2%
    BOX / Pro TV 7,7%
    CE MECI LA NOI POATE CONCURA LA AUDIENTA CU CHAMPIONS LEAGUE?

    RăspundețiȘtergere
  7. atat timp cat sportul nu prezinta interes pentru public nu va fi vreo schimbare. spre exemplu in Romania ratingul audientilor meciurilor din liga 1 se bat cu cele din CHAMPIONS LEAGUE, 11% fata de 9,8, la fel de cotate sunt si meciurile din cupa, iar de patinaj artistic nici nu mai spun. (la romani 3,3% de audienta)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune